Sahramin solmut

keskiviikkona, helmikuuta 27, 2013

Influenza

Mies influssa, kaksi lapsista sairasti siis viime viikon, kaksi kipeänä just nyt.
Eilen sentään tuli pesukone (ja hyvitykseksi pönttö maalia). Kummallinen kapistus, joka jyystää peruspesua melkein neljä tuntia (peruspesu on meillä valko/kirjopesu ja lisähuuhtelut, kun tuo käyttää aivan liian vähän vettä). Mutta hyödyllinen, koska toimii.

Itsellä pää kipeänä, kurkku kipeänä, keuhkoputket kirvelevät. Ja nuha. Ei siis influenssaa, kun siihen ei kuulu nuha. se kokee ken näkee tai jotain.

Koira on turhautunut eikä jaksa enää edes nukkua. Raahauduin tänään kauppaan ja otin koiran vollottamaan takaronkkiin. Sen jälkeen on ollut vähän rauhallisempi.

Tunnisteet: , ,

torstaina, helmikuuta 21, 2013

Hiuli hei, huolta nyt ei...

Ou deer, voi peura.
Aikaa ei ole. Neiti aiheuttaa harmaita hiuksia. Ja vähän muutkin. Mutta ei se mitään.

Piti vaan kirjoittaa, että kolme ja puoli vuotta kesti pesukone. Uusi tulee maanantaina.Ei tällä porukalla voi kovin kauaa ilman pesukonetta olla (tai voi, mutta se ei ole kivaa). Etenkin kun koulussa riehuu mahatauti, ja ensi viikolla on hiihtoloma. Takuuvarma yhtälö sille, että meillä ollaan kipeitä...

Talo on ihan tupaten täynnä tavaraa, normaali elämä on jo nyt tarpeeksi haasteellista. Ilman pesukonetta... Onneksi edes on talvi, niin ei tule kurakamaa koko ajan.

Tunnisteet: ,