Sahramin solmut

tiistaina, toukokuuta 01, 2007

Vapputunnelmissa

Meillä onkin taas tunnelma katossa vapun kunniaksi. Illalla neiti alkoi kaivella kurkkuaan, että on karva suussa. Ehdin just ja just kiskaista tytön lattialle, kun eka oksennus lensi. Ai kun kivaa.

Yö meni sitten yökkiessä, kissapissoja pestessä (meidän kissa on ottanut mallia pikkuveljen kissistä ja lorottelee vessan lattialle - ulkona on liian kylmää käydä kykkimässä) ja tiskikoneen kanssa tapellessa. Ei sekään toimi, yritin ostaa sitruunahappoa (putsauspesu on tähän asti auttanut tuohon ongelmaan), mutta on tukustakin lopussa. Ihmiset ovat innostuneet kevätsiivoukseen ja ostaneet apteekit tyhjiksi.

Eilen aamulla ompelin heti herättyäni pienen vauvalahjan, pikkuserkku tulee käymään ja muistelen jonkun kertoneen, että heillä olisi perheenlisäystä tiedossa. Vaikka samapa tuo, tarvitseehan noita pikkulahjuksia aina silloin tällöin, voisi tehdä varastoon.

Tämä aamu alkoikn sitten lupaavammin. Olin vihdoin vajonnut koomaan, kun mies älähti. Muropaketti oli kiivennyt pois sängystä ja kiskonut vaipan pois. Söpöjä ruskeita jalanjälkiä koko makuuhuoneen lattia täynnä.

Nyt pitäisi jaksaa miettiä, miten huomisen (arkipäivä taas vaihteeksi) sumplii, ja loppuviikon. Neiti on kutsuttu synttäreille, ja samana päivänä olisi tanssi ja mulla on vielä työmatka etelärannikolle, ja kotiin olisin tulossa yhdeksän junalla. Että mä tykkään, kun tää työelämä on niin suunniteltu perheellisille.

Kivan lisämausteen toi vielä sähköyhtiö, joka puolen vuoden jälkeen sai aikaiseksi lähettää sähkölaskun.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 2:49 ip., Anonymous Anonyymi said...

Heips!

Miten käytät tota sitruunahappoa tiskikoneen ja pyykinpesukoneen pesemiseen? Tästäkin olen joskus kuullut ja miettinyt, että haluaisin kokeilla (pesua kaipaisivat), mutta ohjeistus puuttuu...

 

Lähetä kommentti

<< Home