Sahramin solmut

perjantaina, elokuuta 05, 2011

No se meni jo

Kesäloma. Tai "loma". Viitenä aamuna ei ole kello soinut, niistäkin kahtena kello oli soimassa, mutta jätti piipittämättä. Puoli kuudelta herätys, tai tarkalleen 5:37. Ehdin lähteä koiran kanssa lenkille ennenkuin työmiehet tulevat pihaan.
Viikonloppuisin herätys vasta puoli seitsemän. Talkoolaisia tulee seitsemään, kahdeksaan. Yhtenä lauantaina tulivat kymmeneen, mutta lapset heräsivät puoli seitsemältä. Parina sunnuntaina ei ole ollut talkoita, mutta Sinappituubi on sitten herännyt kuuden maissa joka tapauksessa.

Onhan tuo työmaa edistynytkin, huimasti. Vielä viimeinen kuukausi ennenkuin koko homma siirtyy kokonaan meidän kontollemme. Sitten ei enää edistytäkään. Mutta sitten loppuu kiirekin. On katto, ikkunat, eristys, lämmitys.

Muuta elämää ei sitten ole ollutkaan. Sienessä olen käynyt lasten kanssa, herkkutatti löyty, punikkeja enemmän. Kanttarellejä ollaan syöty.
Neiti lähti kolme vuotta odotetulle etelänmatkalle, kivaa on. Lämmintä ja upea uima-allas hotellilla. Jospa sillä sitten jaksaisi ensi talven?

Tunnisteet:

1 Comments:

At 7:29 ip., Blogger Irena said...

Lohduttaudu sillä että ens kesänä ehtiikin sitten kaikenlaista, ja mahtuu :)

 

Lähetä kommentti

<< Home