Sahramin solmut

keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Kierren ja kaarrellen

Tuo voisi kuvata esimerkiksi koiramme tapaa kulkea "nätisti hihnassa" lenkillä. Tänään pitkästä aikaa uskaltauduin ulos ja lenkittämään koiraa. Pikkuvauva ihmetteli aikansa liinassa, mutta kun en availlut maitobaaria, poika nukahti. Koira taas kiersi jok'ikisen pajunvitsan ja kuusennäreen, jonka polun varresta löysi - ja niitähän piisaa. Polku on nimittäin vanha umpeen kasvanut tie.

Ja koska ulos ollaan päästty, niin se tarkoittaa sitä, että pikkuvauva on jo melkein terve! Eilen lääkäri kuunteli uudestaan keuhkot ja tarkisti korvat ja nielun. Mitään ylimääräistä ei ollut. Poika painaa nyt 5110g ja on 55,3cm pitkä. Leuan alle on ilmestynyt toinen leuka ja posket melkein näkyy takaapäin. Eiväthän nuo nyt mitään hurjia lukuja ole, mutta juuri sopivia pikkuvauvalle.

Olen tänään myös lämmittänyt saunaa ja siivonnut.

Kaikki tämä kiertely ja kaartelu johtaa lankahamstereihin. Eilen illalla tein vihdoin päätöksen liittyä kisaa. No, mielessäni ei ole kilpailu, enkä haaveile kisan kärkisijoista. Oma itsekäs pyrkimykseni on jalosti pyrkiä olemaan ostamatta lankaa. Miksiköhän...?

Inventoidut langat 31.1.2006
puuvilla- ja puuvillasekoitelangat 17,305 kg
villa- ja villasekoitelangat 11,275 kg
tekokuitulangat 8,135 kg

Yhteensä 36,705 kg läpikäytyjä lankoja. Noiden lisäksi on olemassa iso joukko lankoja, jotka kuuluvat keskeneräisiin töihin (esim. 4 kerää NalleColoria, joista teen esikoiselle villasukkia - en todellakaan aio käyttää yhteen villasukkapariin 600 g lankaa..) ja sekalaisia lankoja, joita en vain yksinkertaisesti ole viitsinyt käydä läpi. Jos arvioin noiden yhteismääräksi 8 kg, en varmasti ole kovin väärässä...

Yllättävän paljon minulta löytyikin luonnonkuituisia lankoja, olen kuvitellut, että sulovileeninä tulee ostettua enimmäkseen muovia.

Tämä kirjoitus sisältää ensimmäisen linkkaukseni!

1 Comments:

At 8:26 ip., Blogger Susanna said...

minusta hamsterikisan parasta antia on se, että kun "ei saa" ostaa uutta lankaa, se pakottaa ajattelemaan olemassaolevaa varastoa ihan eri tavalla. Viime vuodesta muistan huiman inspiraation, kun teki mieli tehdä vaikka mitä. Aivot raksutti yötä päivää, mitä tuosta voisi tehdä, riittäisikö nuo siihen ym. Hauskaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home