Sahramin solmut

perjantaina, toukokuuta 04, 2007

"Kakka"

Voih, meidän Muropaketti on oppinut ensimmäisen sanansa! Kakka - ei uskoisi, mutta sana kaikuu kuin runona pojan suusta...
Ja kun idea keksittiin, niin nyt on sitten pallo ja pam ja kiitti ja amma.

Keksin keinon kiertää Bloggerin sisäänkirjautumisessa, kirjaudun googlen kautta, niin Netscapeni ei kaadu. Inhottava, kun selain ei enää leiki mun kanssa. Versio on kyllä ikivanha, pitäisi päivittää. Saa nähdä, löytyykö muita bugeja vielä.

Kohta olisi isomman kummipojan syntymäpäivä, en ole vielä lahjaakaan keksinyt. Jotain itsetehtyä suunnittelen - mutta pitäisi toteuttaakin...
Minkähänlainen apupupusta tulisi puuvillasta kudottuna (kummipojan äiti on villalle allerginen), olisi ainakin pesunkestävä. Sen lisäksi voisi sitten surauttaa vaikka jonkun collegepuvun, niitä kesällä tarvitsee aina.
Tai jokaisen pikkupojan takuuinhokki, slipoveri.

Saa nähdä, onko rota jo hiipumassa. Jospa saisi pestyä välillä muutakin pyykkiä kuin lakanoita ja pyyhkeitä ja vaippoja. Tyynytkin saivat viime yön olla ihan rauhassa - eivät ne muuten pesua tarvitsisi, mutta esikoinen käy pyyhkimässä niihin naamansa sen jälkeen, kun on ykännyt ensin vessassa... Mokomakin.
Täytyy varmaan ostaa seuraavaa tarvetta varten jo etukäteen kaappiin jemmaan hajusteellista pesuainetta ja huuhteluainetta. Joko muistin valittaa, että märkä höyhentyyny (ainakin Hemtexin) haisee pahalle.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 10:46 ap., Blogger mammaliini said...

mullon ollut sama ongelma sisäänkirjautumisessa, ja hoksasin myös googlen kautta käymisen avittavan asiaa. vika ei siis ole meissä vaan jossain ihan muualla :D.

koittakaahan parantua, ei tommoinen sairastelu ole laitaa!!

 
At 8:42 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jos dinot kiinnostavat pupuja enemmän, hyviä ohjeita puuvillalle löytyy täältä: http://www.xtreme-knitting.com/Dinosaurspattern.pdf

 

Lähetä kommentti

<< Home