Sahramin solmut

perjantaina, toukokuuta 04, 2007

Rota

Meidän kotona olevilla lapsilla siis on rota. Virus, mahatautia aiheuttamassa. Saattaapi olla joku toinenkin sen kaverina, mutta haju paljasti ainakin tuon yhden.
Onkin ollut mukavaa olla töissä, kun mies on ollut kotona. Vaikka täällä tapellaan melkein verissä päin (jostain syystä kaikki ovat niin kärttyisiä taas tänään), niin on sentään ihan ppuhdasta ja siistiä. (no, en puhunut omasta työpöydästäni sentään)

Sunnuntaina olisi pitänyt mennä kirppikselle myymään, tavaraa löytyisi nurkista enemmän kuin jaksaisi kantaa myyntipöytään, mutta ei onnistu, ei tällä kokoonpanolla. Höyhentyynyt ovat olleet jo kahteen otteeseen pesussa, peitot kolmatta kertaa. Lakanoita en ole jaksanut laskea, olen siirtänyt neitin kokonaan nukkumaan olohuoneen sohvalle, pedannut vaan alle ison pyyhkeen ja peiton ja lakanoita. Hyvin on siinä uni maittanut, ja sopivalle etäisyydelle saa ämpärin, johon neiti urheasti on yökkinyt satunnaisin väliajoin.

Aamulla oli tarkoitus viedä Muropaketti hoitoon, poika oli kuumeeton keskiviikkoillasta ja yrjötön perjantai-illasta lähtien. 7.25 hain pojalle haalarin päälle, 7.27 huomasin, että toinen tumppu puuttuu - Muropaketti ryhtyi kiskomaan villasukkia käsiinsä. Klo 7.28 löysin puuttuvan tumpun ja klo 7.29 pikkuinen ykäsi haalariinsa. No ei mennyt sitten hoitoon, ei. Ja nyt on poika kuulemma ripulissa.
(ja miksi olisin vienyt hoitoon? no siksi, että mies olisi voinut keskittyä neitin hoivaamiseen ja saanut mahdollisesti siivottuakin vähän, pyykkikasojen välistä nyt ehkä voisi vähän imurilla hutaista).

Kotimatkan varrella täytyy kuulemma käydä ostamassa vessapaperia ja talouspaperia. Miksi?

Tunnisteet:

1 Comments:

At 5:10 ip., Blogger muoriska said...

Juu ja maitohappobakteeria ( gefilus maitoa vaikka tai kidius jugurttia)
Kun kuopus syntyi mulla tytöt oli yhteensä 3 viikkoa vesiripulilla..
että silleen.
Meillä on heti isot kylpypyyhkeet sängyssä jos oksentelua esiintyy.. helpottaa pyykkäämistä :)
Voimia ja konjakkia desifiointiin ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home