Sahramin solmut

maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Taiteilijalla on taitelijan tavat

Perjantaina neitin hoitopaikan lokerossa oli nätti viesti, että toivoisivat lapsille mukaan jotain maalauskelpoista vaatetta. Vanha t-paita, esimerkiksi. No voihan. Ei meillä ole niin huonoja vaatteita, että raaskisin antaa tuollaiseen käyttöön (se, että sitä käyttökelpoista vaatetta on jumalattomasti komerot ja kaapit täynnä, on sitten ihan eri asia...)

Aikoinaan pellon toisella laidalla asuessani tein äitini hoitolapsille taiteilijanessut, pitkähihaiset puuvillapaidat, jotka olivat auki selästä. Samanlainen oli mielessäni nytkin. Nyt ei ollut käytössä värivikaista "taiteellista" pakanloppua, mutta löytyyhän noita kankaita. Tämä on Eurokankaasta, hinta oli muistaakseni 1€ tai 1,5€ metriltä, keltainen resori myös ostettu jostain kangaskaupan loppuunmyynnistä, ostin kaikki mitä sitä oli eli 20cm...

Pellekankaita oli kahta erilaista, toinen on kohta jo käytetty kokonaan lakanoiksi ja tyynyliinoiksi (sinne pellon toiseen laitaan) ja toinenkin alkaa loppua. Niin sitä yli 10m kangasta hupenee, vaikkei ostaessa tietäisi ollenkaan käyttökohdetta (ja sisäinen sulovileelini hihkuu riemusta).


Tällä hetkellä kyseinen taiteilija makoilee sohvalla ämpäri vieressään. Oksensi kukkapurkkiin heti kun pääsi sisälle (ja miksi meillä ei huonekasvit pärjää?). Että tämä jatkuu.
Muropaketti oksensi vielä tänäänkin, aloitti torstaina...

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 8:41 ip., Blogger mammaliini said...

mää oletan että lapset on aina sellaisissa vaatteissa, ettei sotkeentuminen haittaa. toki me varotaan visusti sotkemasta, mutta kerranko rapatessa roiskuu. sanonta hoitolasten äidin, jota ei pienet pärskeet ole haitanneet :D

 
At 11:10 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ihmeen kauan se oksutauti kiertää. Toivottavasti helpottaa pian.

 

Lähetä kommentti

<< Home