Sahramin solmut

tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Aurinkokin paistaa

Todella omituinen ilma tänään. Lämmin, hieman tukalakin, ja häikäisevän kirkas. Iltapäivästä ilma alkoi olla jo autereinen, ikäänkuin ukkosen tumma uhka olisi leijunut ilmassa.

Vietin koko päivän asiakastapaamisessa. Minä, joa en koskaan juo kahvia, join melkein litran. Nyt olo on H I E M A N huono. Ei pirteä (kahvi ei vaikuta sillä tavalla, koska juon teetä, ja siinä on kofeiinia aivan yhtä lailla) vaan huono. Yäk.

Mies oli tämän päivän kotona, ja oli onnistuneesti hukannut tästä uudesta näytöstä asetukset, niin että nyt kaikki on sivusuunnassa venytettyä, laajakuvaformaatissa. Kiva sekin. En jaksa ryhtyä etsimään oikeita asetuksia, enkä varsinkaan jaksa ryhtyä tappelemaan siitä, saako ne asetukset pysyviksi. Kotona ei sitten muuta oltukaan tehyt, koiraa ei oltu lenkitetty, allaskaivo oli täynnä lehtiä, tiskiallas täynnä likaisia tiskejä (ne olisi voinut siirtää tiskikoneeseen, en edes oleta että jokus olisi käsin tiskannut)...

Neiti on kipeänä edelleen, eivät olleet tänään huolineet terveyskeskukseen kun pelkäsivät oksennustautia - eivätkä suostu kirjoittamaan sairaslomatodistusta ellei käy terkkarissä näyttäytymässä. Mitenhän sitten sen todistuksen saa?

Tunnisteet: ,