Sahramin solmut

torstaina, elokuuta 03, 2006

Pilkka iski omaan nilkkaan

Eipä olisi pitänyt ivata modernia teknologiaa. Sen varassahan pyörii mm. nettielämäni.
Viime viikon maanantaina tiedonvälitys meidän tontiltamme palasi kokonaan käsinkirjoitettujen kirjeiden aikaan. Ukkonen kävi kylässä.

Sähkötaulu hajosi. Juuri se automaattilukuinen, 3vrk aikaisemmin asennettu uusi mittari. Puh pah pelistä pois. Ei sillä, ei se osannut päivittää itseään ukkosen aiheuttaman sähkökatkon jälkeenkään, joten meillä ei yösähkö osannut käynnistyä ja lämmittää vettä.

ADSL-modeemi hajosi. Se ei ilmeisesti kuitenkaan vikaantunut ukkosen takia, vaan sen takia, että ko. modeemimalli nyt vain on vikaantuvaa tyyppiä ja nyt meidän kappaleemme kyseistä tuotetta ei enää halunnut keskustella kenenkään kanssa, ei etenkään tietokoneemme eikä verkon kanssa. Vikaa on ollut koko kevään, ja jalkapallon MM-kisat kärjistivät tilanteen niin, että modeemin vaihto oli jo sovittu myyjän kanssa.

Verkkokortti tietokoneesta hajosi. Tämä on sikäli mystistä, että mikään muu saman piuhan päässä/matkan varrella ei hajonnut.

Näytönohjain hajosi. Senkään hajoamisella ei pitäisi olla mitään tekmistä ukkosen kanssa, sama mikropiireillä kuorrutettu palanen on mykistynyt aikaisemminkin - vai pimentynyt, sama tuo.

Ei siinä mitään, mutta emme olleet kotona ukkosen iskiessä, ja tiedot vaurioista paljastuivat vähitelleen kotiin paluumme jälkeen, siinä vaiheessa kun perheemme sairasti sarjassa oksennustaudin. Tyttö aloitti sen Kemissä, minuun se iski Orivedellä (liki Kangasalan rajaa ilmeisesti) ja vauva sairastui seuraavana päivänä kotona. Seuraavaksi esikoinen oksensi yön (mitä!? ei mulla mitään oksennustautia ole ollut, mä vaan syljeskelin pesuhuoneessa vähän aikaa?!). Mies kuvitteli päässeensä pelkällä huonolla ololla, mutta köpötteli sitten parin yön päästä oksentelemaan vessaan.

Jälkitautina tuli mulle, vauvalle ja tytölle kova kuume, tyttö oli kolme päivää kuumeessa, vauva pari päivää ja minä päivän.

Että ihan kivasti on mennyt tässä viime ajat.

Lisäksi ajettiin kolari kotimatkan varrella, kun tyttö oksensi autossa.

3 Comments:

At 9:29 ip., Blogger Helmis said...

Voi ei :!

Toivottavasti siinä tuli nyt ainakin 7 vuoden epäonnet kerralla !(onks teillä mahdollisesti särjetty peilejä viime aikoina ?)

Parempia aikoja tästedes :)!

 
At 10:31 ip., Blogger kuka lie said...

hei toi ei oo enää reiluu!!
Joku raja pitäs kaikella olla...että ois ollut edes viiko väliä aina ;o) tai joka toinen jäänyt tapahtumatta!

Voimia ja positiivista mieltä sinne!

 
At 2:22 ap., Blogger MysteryKnitter said...

Kylläpä teillä nyt sattuu ja tapahtuu!

 

Lähetä kommentti

<< Home