Sahramin solmut

maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Yhteistyöhaluttomuutta

Blogger ei suostu yhteistyöhön kanssani. En ole ainoa, sitä on näköjään liikkeellä.

Lapset eivät eilen suostuneet yhteistyöhön "normaaliaikaan" siirtymisen johdosta. Esikoinen sippasi kyllä jo seitsemän maissa, mutta koska tyttö piti älämölöä ja kiusasi isointa veljeään sen kuin ehti, niin poikaparka pääsi nukkumaan vasta yhdeksää ennen. Vauva taas heräsi aamulla ennen sivistyneitä kellonaikoja, kun ei vaan enää nukuttanut.
No, sain esikoiselle ommeltua fleesehousut sillä aikaa, kun vauva mutusteli syöttötuolissa ranskalaisia perunoita (ne voi valmistaa ilman kaivovettä) ja isommat lapset katsoivat Atlantis II:sta (Milon paluu). Ei tarvitse esikoisen tällä viikolla vetää villahaalaria päällensä - meidän poika ei villahousuista perusta...

Tänä aamuna meno oli vielä hullumpaa, tyttö ei meinannut herätä lainkaan (no kun valvoi illalla) ja vauva taas heräsi jo hyvissä ajoin ennen kellonsoittoa. Esikoinen oli onneksi tavallinen väsynyt ja nukkuva aamuitsensä.
Isännän vuoro mennä tänään amerikanlaivalla töihin, mutta lapset eivät suostuneet siirtymään saappiin. Jonottivat molemmat lotjan ovella... Lopulta sain isommat lapset hoitoon ja UNOHDIN heiluttaa esikoiselle. Aaargh, mikä äiti unohtaa heiluttaa lapselleen. Siitä saan kuulla koko loppuviikon.

Onneksi tytön kummitäti soitti ja pyysi lounastreffeille. Söin pitsaa ja ihastelin syksyn/talven kenkämuotia. Taidan itse kyllä hiissailla tämän talven viimevuotisilla kengillä, sen verran kaivoin kuvettani tuota lotjaa varten.

Mistä tulikin mieleeni, että kesäkengät voi varmaan jo laittaa talvisäilöön...

3 Comments:

At 2:41 ip., Blogger muoriska said...

*reps*
En voi muuta todeta ;)

 
At 11:15 ap., Blogger muoriska said...

Onnea voitit arpajaisissa..
laitako yhteystietosi ja lempivärisi/lankasi..se tieto voi vaikuttaa vähäsen paketin sisältöön

muoriska at iki piste fi

 
At 10:16 ip., Blogger muoriska said...

Kyllä kiitos, laittamassasi eemeliosoitteessa ei ollut muuta kuin sahrami...

Muoriska ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home