Sahramin solmut

sunnuntaina, joulukuuta 17, 2006

Juhlaputki

Joulunaika on meillä pelkkää juhlaa. On sukulaispojan synttärit, hoitopaikkojen joulujuhlia, harrastusten joulujuhlia, pikkujouluja ja Sulkkusen synttärit, sitten varsinainen joulu, uusivuosi ja esikoisen synttärit, sitten onkin jo lintusten päivä ja miehen syntymäpäivä sitä ennen, ja joulun ja uudenvuoden välissä on appiukon syntymäpäivä.

Jossain välissä pitää siivota ja laittaa juhlia ja jossain toisessa välissä hankkia tai tehdä joululahjoja... Tähän kun lisää sen, että olen ollut kokouskoulutusreissuputkessa jo pari viikkoa, niin enpä ole ehtinyt kotisohvalla istuskella. Ensi viikolla on vielä kaksi reissua (toinen länsirannikolle kaupunkiin, jossa en ole koskaan käynyt... taitaakin olla jo Suomen viimeisia käymättömiä kolkkia minulle). Mutta ehkä sitten ehtii pari päivää hengähtää ja paketoida lahjat ja kokkailla jouluruuat (=paistaa kinkku) ja koristella kuusen...

Kummipojille kudoin samanlaiset setit, teddypipot ja tumput. Päivänsankari esittelee tuotoksia:Tällaista oli tekovaihe, en löytänyt koko huushollista ketään vapaaehtoista mittausavuksi, joten käytin sitten hyväkseni ekan mahdollisuuden ja iskin pipontekeleen nukkuvan neidin päähän (likalla on pieni pää, joten voin hyvin mitata normaalikokoiselle puolitoistavuotiaalle tulevan pipon hänen päästään):Muutakin on työn alla, mutta ehtiikö enää jouluksi?

1 Comments:

At 10:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kylläpäs sinullakin kiirettä pitää näin joulun aikaan, mutta toivottavasti jossakin vaiheessa ehdit sitten rauhoittua ja nauttiakin. =)

Aikaisemmin oli puhetta siitä, että pellolla kannattaa käydä katsomassa, josko vielä jotakin olisi kerättävänä. Tänään sitten mentiin. Muutama porkkana ja urjoja löytyi. Suurin osa porkkanoista oli routinut pintaan tai joku oli käynyt nyhtämässä niitä, mutta muutama oli säilynyt maassa ja juuri söin niitä iltapalaksi. =) Ja samalla käännettiin peltoa, joulukuun puolen välin jälkeen... =)

 

Lähetä kommentti

<< Home