Sahramin solmut

lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Neiti Näppärä vauhdissa

Eilein postaus jäi pahasti kesken, kun Neiti Näppärä sammutti netin. Tai luulin, että koko kirjoitus katoaa bittiavaruuteen, mutta olikin näköjään ilmaantunut tänne. Että minulta tulee näköjään jo haamukommenttien lisäksi haamupostauksiakin ihan tietämättäni.

Piti kertomani pyykkirumbasta, mutta sepä jatkuikin vielä yöllä, kun Muropaketti oksensi sänkyykin. Mammaliinilla tuntuu olevan samanlaista, paitsi että siellä oksu lentää närästyksestä.
Nyt pitäisi olla lakana- ja vaippapyykki pyörimässä, ja sen jälkeen peitto ja sitten pääsisinkin jo ihan vaatteita pesemään. Mutta eipä nuo pyykkikasat yksikseen tuonne koneeseen kulkeudu, outoa.

Ja ei, veljeksistä puhuessani en muuten vihjaillut ollenkaan sinne suuntaan, ihan ovat täkäläisiä veljeksiä. On niitä kovakalloisia touhottajia muuallakin kuin etelärannikolla. Uskoako vai ei, siinäpä pulma.

Olen viikon nysvännyt ihanaa pikkuriikkistä neuletta bambulangasta. Työ etenee hitaasti, kun silittelen sitä jatkuvasti. Kestääköhän Olivia-lanka nuhjaantumatta tätä kovinkin pitkään?

Tunnisteet:

4 Comments:

At 11:47 ap., Blogger mammaliini said...

no, ei meillä se hammas kalloon tarttunutkaan, vaan käsivarteen veljesten sopuisasti nahistellessa :D.
meillon taas flunssaa -> yskää -> ja oksu lentänee taas täälläkin :D

suosittelen hankkimaan kannettavan ja teippaamaan kannen kiinni kun et itse käytä konetta. tai langaton näppis, mitä voit kantaa mukanasi :DDD.

 
At 12:31 ip., Anonymous Anonyymi said...

Paranemisia! Täällä kanssa sairastellaan... vesirokosta päästiin jo eroon mutta nyt jyllää päällä flunssa.

Mulle on kanssa käynyt niin että pikkuherra sammuttaa tietokoneen. Se tykkää kovasti rämplätä näppäimiä ja tuo käynnistys/sammutusnappi on harmillisesti juuri sopivalla korkeudella.

Jos olisin rikas niin ostaisin läppärin. Olisi kiva makoilla soffalla samalla kun nettailee. Nyt pitää eristäytyä tänne tietokonehuoneeseen.

terveisin Reppuli

 
At 2:09 ip., Blogger muoriska said...

Kiitos paketti tuli ;)
Kyllä ne tulee hyötykäyttöön, lienet nähnyt kun nyt vauvapeittoa tikutan :), menee kokeeksi keskolaan.

 
At 9:27 ap., Blogger muoriska said...

En mää niin nopeasti ala muuttamaan.. tässä osoitteessa asunut jo 1995 syyskuusta lähtien.. :D

 

Lähetä kommentti

<< Home