Sahramin solmut

perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Onneksi on työpaikka

Lapset ovat sairastaneet jo yli viikon putkeen. Esikoinen aloitti mahataudillaan, siinä välissä neiti sairasti kuumetta ja nyt Muropaketti sekä oksentaa että ripuloi isänsä ilona kotona.
Minä kiiruhdin sähköjäniksen lailla työmaalleni - tosin ehdin jo aamulla vaihtaa vaatekerran, kun Muropaketti päätti lorauttaa puntin välistä vellit päälleni. Ja lattialle. Ja vähän sinne sun tänne.

Minäpä istun rauhassa työpöydän ääressä ja aherran rästitöiden kimpussa, olen enää pari kk jäljessä...

Joskus tekisi mieli jäädä tänne toimistolle vaikkapa iltakahdeksaan, ehtisin juuri sopivasti kotiin laittamaan lapset nukkumaan. Olisipa helppoa...
No, tänään on perjantai ja edessä on huimat kaksi päivää viikonloppua. Näillä näkymin ei tarvitse lähteä sen kummemmin mihinkään, riittää kun pyykkää ja pyykkää. Pitääkin soittaa miehelle, että laittaa eiliset lakanapyykit koneeseen...

Tunnisteet:

2 Comments:

At 12:18 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä työt rantouttaa kummasti ihanan perhe-elämän välissä ;)
Toivottavasti pian helpottaa sairastelu.

 
At 3:12 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä olen jo käynyt kestovaippainfossa lueskelemassa. Samoin aloitin kestovaippayhdistyksen henkilöiden pitämän lyhyen kurssin missä ekalla 'tunnilla' käytiin noita kesto-asioita läpi. Oli kyllä tosi mielenkiintoista. Ja kun meillä on tuo kuivausrumpu niin luulen, että ei tule ongelmia tämän pyykkiasian kanssa. Kun nyt en ole muutenkaan ehkä sieltä laiskimmasta päästä oleva ihminen. Jos vähän pääsee kehumaan :D Vaikka aika monille olen joutunut jo tätä kestovaippa-asiaa jo puolustelemaan ja kommentit ovat olleet vähän ikäviä tyyliin, miten sä viitsit. Olen kyllä kaikille sanonut, että koska en ole tähän mennessä eläessäni ikinä vaihtanut kenellekään yhtään vaippaa, en tiedä mitä se on, joten jos aloitan kestovaipoilla, en tiedä vieläkään mitä kertakäyttövaippojen käyttö on :O)

Mutta kestovaipat ovat meille niin luonnollinen asia, ettei olla edes keskusteltu muista vaihtoehdoista. Kunhan nyt saan vaan aloitettua. Vaippahousuja lauantai-iltana ja -yönä neuloessa vain jämähti niska jumiin. Nyt jo onneksi helpottaa :O)

Toivottavasti teilläkin sairastelut pian loppuvat.

 

Lähetä kommentti

<< Home