Sahramin solmut

maanantaina, tammikuuta 14, 2008

Lämpimät kiitokset!

Olen hämmästyneenä ottanut vastaan kehuja blogistani.

Evelin, Mammaliini ja Villasukka ovat ilahduttaneet minua (Mammaliinin maininta löytyy hänen käsityöblogistaan) kiitoksella, että olen ilahduttanut heidän päiväänsä. No, viime aikoina kun on blogiani lukenut, on ainakin saattanut kokea vahingoniloa...

Kyse on You make my day - tunnustuksesta:

Säännöt: “Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Käännös: ”Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.”

Olen jo pari päivää ihmetellyt, että kenelle antaisin tämän tunnustuksen... Valinta ei ole helppoa!
Näihin päädyin:

Mammaliini, vanhin nettituttuni melkein kymmenen vuoden ajalta ansaitsee ehdottomasti palkinnon. Palkitsen nimenomaan hänen "kakarabloginsa", jossa hän aikanaan tiukasti vannoi, ettei HÄN koskaan rupea lankahamsteriksi... Hänellä on jotain, mitä minulta vietiin pois - mutta vuosien aikana kateus ja (sala)katkeruus on häipynyt ja tilalle on tullut ymmärrys ja ilo toisen puolesta. Välillä hieman kaihoisalla sävyllä...

Perhosefektin Heidi saa myös palkinnon. (Valitettavasti en saa taas konettani tottelemaan siihen malliin, että saisin kommentoitua hänelle). Hänet palkitsen vaikkapa siksi, että aina ei tarvitse hymistellä muiden joukossa. Jospa joskus rohkaistuisin itse sanomaan vastaan.

Viiniä ja villasukkia- blogin Mielitty saa minut kaiholla muistelemaan opiskeluaikoja. Meillä on aika vähän yhteistä (ehkä noin 40cm ero...) , mutta on mukavaa seurata ahkeran käsityöläisen elämää. Etenkin hänen ihanat bloggauksensa "Emännän käsikirjasta" tai muista menneen maailman tuulahduksista ovat hauskoja.

Vampira Mörön lankasotkuista saa palkinnon. Ehkä hieman edesmenneen Maila Nurmen kunniaksi, mutta ennenkaikkea siksi, että ihailen sitä, kuinka masennuksen ja ahdistuksen syövereissä sormet silti kutovat - minusta ei siihen ollut.

Evelin ja Villasukkakin olisivat voineet olla listalla, mutta valitseminen on liian vaikeaa. Annan palkinnon kaikille (noin viidellesadalle...) blogille, joita seuraan Blogilistan tai Finnish Knit blogs-sivuston kautta enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Kaikki eivät ole käsityöblogeja, tai käsittelevät pääasiassa muuta elämää kuin käsitöitä. Erikoismaininnan voisin antaa niille bloggaajille, jotka jaksavat osallistua hyväntekeväisyyteen ja yllyttää muita mukaan erilaisiin tempauksiin. Tai suurperheen äideille. Tai heille, jotka avoimesti kertovat vaikeista elämäntilanteistaan sääliä kerjäämättä. Tai heille, jotka kamppailevat epäkuntoon menneiden autojensa kanssa. Tai maalaisille.

Tunnisteet:

5 Comments:

At 9:38 ip., Blogger Villasukka said...

En oikein osannut selittää miksi tykkään lukea sinun tekstejäsi. Olet hyvä kirjoittaja, ja sinun elämäsi on niin erilaista kuin minun. Monesti kerrot päivän kulusta, pienistä ja suurista asioista, ja lopussa on sitten joku loppukaneetti lausahdus, joka kirvoittaa huudahduksen "voi ei!" ja/tai naurahduksen :)

 
At 9:57 ip., Blogger i_k said...

Minultakin sinulle nappi napsahti. Kiitos innostavasta blogistasi.Elämän menoa kaikkine touhuineen on ihana lukea :=)
Hyvää -"oikein tervettä" ja mukavaa viikkoa

 
At 9:45 ap., Blogger muoriska said...

Pränikkä löytyy blogistani :)

Kiitos sinulle.

 
At 8:23 ip., Anonymous Anonyymi said...

Villasukka vei jalat suustani :)

 
At 5:50 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kiitos kovasti.:)

 

Lähetä kommentti

<< Home