Sahramin solmut

perjantaina, elokuuta 15, 2008

Jassoo

No niin. Nyt on koko perhe joko jo sairastanut tai parhaillaan sairastamassa. Sinappituubi-kulta ykäsi äsken, voi surkeaa ilmettä ja parahdusta.
Esikoinen on toivottavasti sairastanut tämän taudin jo reissussa ollessaan (toivon, ettei silloinen oksentelu ja kuume ollut auringonpistos). Mies meillä aloitti, neiti ykäsi seuraavaksi ja sitten minä. Muropaketti alkoi oksentaa keskellä yötä, Sinappituubi tulee yhtä vuorokautta myöhässä. Muut ovat oksentaneet 12-13 tuntia, Muropaketti ykäsi äsken uudestaan juuri ennen pikkuveljeään. Tuohon kyllä voi olla korkea kuumekin, poika kun ei taas huolinut särkylääkettä kuumeen alentamiseksi.

No mutta, tämä on niin perin tuttua jo viime talvelta, nappaan näppärästi kopin oksuista ja lasten vaatteetkin pysyy puhtaana! Pyyhkeitä kylläkin kuluu, kun niitä on roiskesuojina joka paikassa. No, tänä kesänä ei niitä uidessa olekaan tarvinnut, onpahan jotain käyttöäkin taas.

Mutta että hyvää viikonloppua vaan kaikille! Terveillekin...

Tunnisteet:

3 Comments:

At 4:43 ip., Anonymous Anonyymi said...

Otan osaa sairasteluhin! Etenkin kun se on tuota mielestäni ikävintä sorttia! Täällä toistaiseksi terve-osastoa (ellei esikoisen juuri ennen esikoulun alkamista päättynyttä pitkittynyttä flunssaa lasketa). *KOP KOP KOP*

 
At 7:50 ip., Anonymous Anonyymi said...

: )

Hyvä, että oli tuttu!

 
At 7:59 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kerkesin kommentoida lukematta tämänpäiväisiä uutisia. Onko lapsiperheessä parempi, että kaikki sairastaa kerralla vai että perätysten? Viidestä muksusta huolimatta en osaa vieläkään sanoa. Terveisiä hoitajalle ja toivotaan, että on lyhytkestoinen pöpö.

 

Lähetä kommentti

<< Home