Sahramin solmut

torstaina, syyskuuta 04, 2008

Tehty

Mekkoidea sai kannatusta, joten päivänä parina (no hyvä on, kolmena eri päivänä) ompelin sitten mekkosen. Pienemmän gallupin (kysyin Pikkusiskolta) perusteella valikoitui malli ja materiaalit. Mallia valitessa taas autuaasti unohdin, että inhoan rypyttämistä...Tämä on näitä Ottobren perusmekkoja (huomatkaa hieno tuunattu henkari). Alunperin idea oli paaaaljon koristeellisempi, mutta matkan verrella karisi pois vinokantit, silkkinauha ja pitsit. Napitkin menivät lennossa vaihtoon, kun ensimmäiset ("täydelliset") eivät sopineetkaan noihin kanttinauhalla tehtyihin napinläpiin. Nelireikäinen nappi levitti ikävän näköisesti noita nauhalenkkejä. No, onneksi noita nappeja(kin) riittää. Takavasemmalta kiilasi yllättävä helmiaisnappikolmikko neljän muun vaihtohdon ohi - olin ne alunperin noukkinut jo rasioista, mutta hylännyt ne liian kimaltelun vuoksi. Nyt, kun mekosta jäi pois kaikki muu hörsellys, ne sopivat kuin nappi... Joo.

Jollain konstilla pitää vielä silittää tuo, takakappaleella näköjään on pakkataite näkyvissä vielä. Etupuolelle tulee ehkä kuitenkin vielä pieni silkkinauharusetti, se sopisi noiden hanhien kanssa. (mies jo jupisi, että olette te naiset kanssa, pakkoko kaiken on näyttää niin vauvamaiselta, eikö voisi olla ihan yksinkertainen vain).

Koska ihkupihkusöpöä tuosta mekosta ei sitten tehty, niin tekaisin pikaisesti vielä helistimen. Tähänkin taitaa tulla jokin rusetti vielä...Kuvat on otettu etupihaltamme. Minähän olen kertonut, että asumme mettän keskellä.

Tunnisteet:

3 Comments:

At 4:31 ip., Anonymous Anonyymi said...

quote: Kuvat on otettu etupihaltamme. Minähän olen kertonut, että asumme mettän keskellä. /quote

niin kai tai sit rouvan puutarha on vähän ruokkoamaton :)

Eräs

 
At 8:42 ip., Blogger Irena said...

No kylläpäs tuli söpö mekko! Mitäs se sun isäntä ajatteli sitten että lapselle annetaan? Jakkupuku ja kauluspaita? Anna mennä söpöä ja lutusta vaan, ei ne miehet ymmärrä.. x)

Hieno etupiha teillä. Meidänkin tuleva etu- ja takapiha on tuon tyylistä.

 
At 4:55 ip., Blogger Villasukka said...

Joo, kyllä veljekset tykkäävät riehua keskenään. Riehuminen on onneksi vähentynyt, nyt enää aamuisin, iltaisin ja kerran pari päivällä. Tosin vähintään kerran päivässä käy myös niin, että toinen rellestää sydämen pohjasta leluhiiren kanssa (esim. roikkuu kolmella tassulla kiipeilytelineessä ja neljännellä heittelee hiirtä ilmaan ja nappaa suuhun tai tippuu lattialla hiiren kanssa) ja toinen katsoo vierestä kummastuneena. Huvittavan näköistä.

 

Lähetä kommentti

<< Home