Sahramin solmut

sunnuntaina, elokuuta 08, 2010

Käsitöitäkin

Vaikka viime ajat ovat menneet lähinnä hikoillessa ja uidessa, olen yön hiljaisina tunteina saanut nitkutettua (ja ommeltua yhteen!) pari tuotosta.

Kovasti sävy sävyyn näköjään tällä kertaa. Sackboy esikoisen hartaasta pyynnöstä (eipä ole kuin vajaa vuoden pyydellyt...) ja Liehuhelmainen tunika Novitan ohjeella. Olipas hassut liehukkeet, mutta tulipahan tehtyä.

Tunikaan meni lankaa 297g, Ecolin, Lammyn lankoja Anttilan markka-ajoilta. En minä niitä lankoja turhaan jemmaa, kyllä niille käyttöä tulee. Jossain vaiheessa. Ecolin, 68% puuvillaa, 32% pellavaa, 50g/105m. Vyötekin oli ilmeisesti kierrätyspaperista tehty. Pari kerää jäi vielä, niistä saattaa joskus tulla jotain.

Sackboy on SimpleKnittingin ja Sun-lehden yhteistyötä, jos oikein ymmärsin, ohje löytyy pdf:nä. Helppo, sormien näpräämisessä meinasi mennä hermot. Lankana käytin seiskaveikkaa, ohuempaa kuin ohjeen lanka, mutta kun väri oli juuri oikea.
Näitä ilmeisesti joutuu tekemään useammankin, neitille on tulossa valkoinen. Muropaketi ei ole vielä päättänyt, minkä värisen haluaa.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 11:39 ap., Blogger Srinity said...

Ihana tuo tunika. Heti aloin miettimään että olisi itsellekin kiva tuollainen tehdä. :)
Ja tuo sackboy on kyllä tosi söpö!

 

Lähetä kommentti

<< Home