Sahramin solmut

sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Esikoinen ja kuopus olivatkin pitkän päivän mummulla ja vaarilla eilen. Miehen kanssa oltiin metsässä kolme tuntia tyhjäämässä suppilovahveropaikkaa. Kaksi kassillista sieniä pitäisi nyt paistaa ja laittaa pakkaseen, ja sormet ovat valmiiksi jo ihan ruskeat edellispäiväisen metsäreissun jäljiltä. Lapsilla oli ollut hauskaa, olivat oikein urakalla pyörittäneet isovanhempiaan.

Aamupäivän pesin kurkkuja ja viinimarjanlehtiä ja perunoita (ja sitä ennen tyhjensin tiskikoneen, että sain tiskialtaan tyhjäksi, että pääsin ylipäätään pesemään mitään siinä tiskipöydällä). Kurkut pitäisi viipaloida vielä ennenkuin alan keitellä maustelientä...

Jalat eivät meinaa kestää puuhailua, eilenkin metsäreissun jälkeen piti huilata sohvannurkassa jalat ylhäällä, että jaksoi taas jatkaa.

Kuopuksen syystakki on viittä vaille valmis. Varaamani vetoketju onkin liian pitkä, ja seuraava mitta on ihan liian lyhyt. Pitääkö mun mennä ihan väkisin vetoketjuostoksille? Se tulee aina niin kalliiksi... Eipä siitä tosiaan enää puutu kuin helman huolittelu ja vetoketju ja kiristysnauhat. Vaikka nykyään ei kai saisi olla lastenvaatteissa kiristysnauhoja ollenkaan.

Jaaha, esikoinen taitaa olla taas pulassa. Hetki sitten kävin auttamassa alas puusta, sitten pelotteli mökkinaapureita ja nyt kiljuu vissiin kissan kanssa kilpaa. Illalla saa mennä mummin kanssa vähäksi aikaa maalaamaan autotallia.

1 Comments:

At 12:01 ap., Blogger MysteryKnitter said...

Anteeksi kun nauran, mutta se kilpakiljunta kissan kanssa vain kuulosti niin hassulta, että repesin.

 

Lähetä kommentti

<< Home