Sahramin solmut

maanantaina, tammikuuta 16, 2006

Antibiootit ja probiootit

Koska taudilleni ei keksitty sen kummempaa nimeä, terveysaseman lääkäri (omalääkärimme) kirjoitti kymmenen päivän antibioottikuurin ja käski syödä maitohappobakteereja. Reseptin saaminen olikin työn takana. Ei siksi, etteikö lääkäri sitä olisi halunnut kirjoittaa, vaan siksi, ettei hänellä ollut, mihin sitä kirjoittaa! Ovat nimittäin siirtyneet sähköisiin resepteihin ja paperiset reseptilomakkeet ovat poistuneet käytöstä. Ja käydessäni terveysasemalla tietokoneet olivat jumissa... Onneksi vastaanottovirkailija on nuuka ja pistää kaiken visusti talteen, häneltä niitä löytyi vielä...

Eilen, kahdeksan päivää kuumeen alkamisesta (ja kolme vrk Kefexin-kuuria) oli ensimmäinen päivä ilman kuumeilua. Päänsärky alkaa helpottaa tänään, näköjään. Niskajumi on edelleen, ja nyt se tuntuukin pahalta, kun muut kivut ovat poissa... Valivalivali.
Kiitoksia huolenpidosta, kyllä tämä tästä. On vain pohjakunto niin olematon, että pienikin vaiva vetää ihan voimattomaksi, ja pehempi tauti näyttää tosi pahalta.

Samalla käynnillä mitattiin äidin ei-enää-niin-pieni kirppunen. Vauva, jota ei meinattu päästää sairaalasta pois painonlaskun vuoksi, oli lihonut 700g viikossa...

Eilen sain kudottua kolme silmukkaa. K O L M E. Jos villahousuissa on puikoilla 47 silmukkaa, se tietää sitä, että noissa housuissa menee aikaa (pyöristän alaspäin jotta saan laskettua päässä...) 15 päivää per kerros, kerroksia on ehkä 120... Viisi vuotta!?

Taidan tyytyä syömään suklaata ja lihottamaan vauvaa.

1 Comments:

At 8:56 ap., Blogger Miikkuli said...

Haastan sinut omituisten tapojen meemiin.

 

Lähetä kommentti

<< Home