Sahramin solmut

maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Kesäterässä

Saumuri on putsattu ja öljytty. Kitinä ei hiljentynyt, enkä saa sitä hiljenemäänkään ilman, että avaisin koko masiinan. Ja mun taipumuksillani sitä en tee. Osaisin kyllä - mutta en viitsi riskeerata ihan hyvin toimivaa konetta. Jos hehkulampun räjähtämiseen riittää se, että kävelen sen alta, niin mitä tapahtuisikaan saumurille, jos avaisin sen kuoren...

Eikä tuo ole vitsi, atk-tuki antoi mulle käyttökiellon tulostimiin, kun kyllästyivät käymään kellarissa nykimässä palvelimen virtajohtoa seinästä pois... (sain järjestelmän niin jumiin, että buuttaus ei onnistunut ilman tuota!)
Ja painoin vain Print-nappulaa.

Nurmikkokin on parturoitu jo toisen kerran tänä kesänä. Vieläkään ruohosilppua ei riitä kunnolla kasvimaalle katteeksi, mutta toisaalta - eipä tällaisella kelillä sinne viitsi juuri mitään kylvääkään. Siemenet vain mädäntyvät kylmässä.

Mies on tämän viikon mielenkiintoisessa puoliyövuorossa. Tarkoittaa sitten sitä, että hän yrittää nukkua aamupäivällä, koska kotiutuu aamuyöllä. Mukulat pitäisi saada olemaan hiljaa, ja illat he itkevät isän perään, koska käytännössä eivät ehdi häntä nähdä lainkaan.

Sain autoonkin vihdoin kesärenkaat! No, ei sillä ole paljoa ajettukaan (mitä nyt Hesassa Makasiinien polton jälkeen), mutta onhan se nyt noloa ajaa nastat ropisten...

Muitakin kesävalmisteluita olen tehnyt. Pesin vauvan äitiyspakkauksen vaatteet! Eihän tuo poika täytäkään kohta kuin 6kk. 60cm vaatteet ovat kyllä käytössä, mutta isompiin en ole koskenutkaan sen jälkeen, kun esikoinen ja tyttö halusivat ne nähdä paketin tultua syksyllä.

En uskaltanut niitä syksyllä hipelöidä, ja sittemmin ei ole ollut tarvetta. Nyt piti pistää talvivaatteet pois, ja päätin samalla pestä nuo pakkauksen toppakamat.

Kivaa kun isommat mukulat viihtyvät hyvin yhdessä eivätkä riitele ja tappele jatkuvasti. Esikoisella on olkapäässä iso mustelma ja tytöllä pohkeessa hampaanjäljet. Jaa, nyt on käsivarressakin...

Mihin olen hukannut korvatulppani?

1 Comments:

At 7:35 ip., Blogger Ziina said...

jaa, siellä on yhtä kova meno kuin täälläkin,ainainen kinaaminen vie hermot

 

Lähetä kommentti

<< Home