Sahramin solmut

torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Tarjoustalosta

Neuleblogeissa on kovasti käyty ostoksilla Tarjoustalossa. Kävin sitten minäkin, tarkoitus oli etsiä esikoiselle farkkutakkia, mutta ei löytynyt.

Löysin kyllä paljon muuta...

Tossa on tilavuudella mitattuna puolet ostoksista, ostin siis muutakin kuin lankaa. Lankaa 1850g, jos oikein laskin... Veljekset olivat tarjouksessa, tosin kassakoneesta niille tuli ensin normaalihinta. Mietin, että koittaisiko värjätä, siinä olisi mukavaa (ja hermojarepivää) touhua lasten kanssa tehtäväksi kesän kuluessa.

Loput 1500g ovat Suvia. Punaista ihan siksi, että punaista puuvillaa ei löydy kotoa. Lehmuksenvihreää, koska se on nyt muotia. Kohta sitä väriä ei löydy, jos johonkin tarvitsisi. Minähän jättäydyin Lankahamstereista pois jo aiemmin...

Lasten kanssa laitettiin potutkin maahan, kyllä nyt kelpaa odotella huomista sadepäivää!

Tässä talossa on nyt nähty sellainenkin ihme, että ikkunoista näkee ulos. Täytyy kyllä kiittää pikkusiskoani, ilman häntä en olisi edes miettinyt koko operaatiota. Muutenkin on mukavaa, että on juttuseuraa.
Miehestä kun ei taaskaan saa seuraa, on näköjään ilmestynyt tähän työpöydälle muistikampa ja pikkutuuletin...
Minä sitten pidän työnteosta - voisin katsella sitä vaikka koko päivän. Näin tuumii myös jälkikasvu (joka kuvassa tosin tutkii mielenkiintoisia mömöjä sohvatyynyistä). Kuva toimii myös raskauttavana todisteena siitä, että pikkusisko on todistettavasti joskus tehnyt kotitaloustöitä oma-aloitteisesti. (lisäsin kuvan vasta heinäkuussa löydettyäni sen koneelta vasta silloin)

2 Comments:

At 10:42 ip., Blogger Susanna L-A said...

Siis mitämitämitä, ovatko 7 veikatkin tarjouksessa? Mikä mahtoi olla hinta? Siis perussukkalankojahan tarvitsee ihan aina. Tarvinnee käydä ostoksilla! (Juu, lankahamsterit kutsuu ihan pian!)

 
At 10:47 ap., Blogger Sahrami said...

Siellä oli korin edessä lappu, että Isoveli ja 7veljestä 2,90€. Korissa oli vaan toi yksi 7, loput Isoveljeä. Ja kassalla tosiaan kaikille tuli normaalihinnat 3,95 ja jotain 4 euroa. Mutta minäpä olin tarkkana ja huomautin, kassa soitti jollekin, joka ystävällisesti juoksi katsomaan, että onko sellaista tarjousta...

 

Lähetä kommentti

<< Home