Sahramin solmut

torstaina, kesäkuuta 15, 2006

Uimamaisteri

Piristyin eilen illalla käytyäni uimassa. Vesi oli ihanan lämmintä (+22) ja oli niin rauhallista, kun lapset nukkuivat. Jos innostuisin uimaan joka päivä, niin ehkä syksyllä jo osaisin uidakin...
Sain sitten tehtyä hahtuvaimun ihan ilman ongelmia ja melkein ilman keskeytyksiäkin. Kudoin tällä kertaa poikittain ainaoikeaa, eli työn leveys oli imun valmis pituus, kudoin noin 12cm ja päättelin. Ekalla kerroksella kudoin luomisesta jääneet hahtuvanpäät mukaan, eli pääteltävänä oli vain yksi langanpää. Kerron noinkin helppoa.

Blogger on tänään päättänyt olla yhteistyöhaluinen, jalkapallofanit eivät ole vielä heränneet ja tukkineet yhteyksiä.

Tässä vauvan kesäpipo, malli on ihan oma. Lankana Novitan Santorini, joka on mukavan pehmeää ja sopii hyvin kesäviileään, saa nähdä kauanko se kestää käyttöä venähtämättä. Mikään hellepäivän päähine tämä ei kyllä ole.
Isommalle kummipojalle tehdyt shortsit ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa. Kaavathan ovat uudesta Ottobresta. Edessä on valehalkio ja takana oikeat taskut.


Koskahan jaksaisin ommella omille mukuloille kesävaatteita? Neiti tarvitsisi shortseja ja muutaman t-paidan...

Tänään on tiedossa paperitöitä urakalla, pitäisi käydä toimistolla kääntymässä ja laittamassa papereita postitukseen. Sihteeri jäi jo kesälomalle, osaankohan tehdä mitään itse...