Sahramin solmut

perjantaina, marraskuuta 17, 2006

En ole katkera mutta kuitenkin...

Onkohan tämä blogini nyt sitten betassa, klikkailin iloisesti menemään ja lopulta näytölle tuli onnistumisilmoitus. Siitä en ole katkera.

Vaan siitä, että työkaveri on Afrikan kärjen vieressä lomailemassa ja pellon toiselta laidalta mummi ja äijä lähtevät tänään Thaimaaseen. Minä saan tyytyä pimeään marraskuiseen Suomeen, jossa valo on kadoksissa ja taivaalta sataa kylmää vettä. Tulisi edes lunta tai lämmintä vettä!

Katkeruuttani lisää se, että puoli taloa on miinoitettu. Saunassa oli trampoliini (tai irtonaiset osat siitä) sulamassa ja kun se oli kuiva, niin saunaan muutti kaksi isoa letkukelaa. Tramppa siirtyi eteiseen, joka on nyt siis täysin tukossa. Trampoliini on kai tuossa kunnes sukulaistytön skootteri saadaan raahattua ulkovaraston perälle (tapahtunee tämän kuun aikana), koska se skootteri ei mahdu autotalliin (eikä se tramppakaan). Trampoliinin runko on nätissä pinossa halkovarastossa, esikoinen pilkkoi sen iltapuhteikseen toissapäivänä. Jotta halkojen hakeminen olisi vaikeaa, on siellä myös yksi uima-allas. Ja toinen on pesuhuoneessa. Kolmas on jäässä pihassa, kuten pitääkin - eihän sitä muuten voisi katkeroitua lisää...

Että ei ole kesä eikä talvi.

Tunnisteet: