Sahramin solmut

torstaina, marraskuuta 16, 2006

Islensk framleidsla

Postilaatikostani löytyneet Lett-Lopit nimittäin. Ja niiden seurana muutakin pientä.

Voitin Muoriskan arvonnassa sivuosuman, ja hidas hämäläinenkin sai lopulta toimitettua yhteystietonsa pohjoisempaan suuntaan.

Paketti tulikin hyvään saumaan! Täällä on podettu tänään mahatautia (tyttö) ja tunnelma on siis ollut hieman alavireinen. Ja on se Muoriska vaan aika epeli, hyvin on osunut tuon paketin sisältö meille!

Lett-Lopit ovat ensimmäiset laatuaan tässä huushollissa, ja sitä olen vähän sillä silmällä kaupoissa (blogien vaikutusta?) katsellut - jospa noista tulisi isommille lapsille huovutetut tumput... (jos yksi kerä ei riitä yhteen tumppupariin, niin ei huolta, kyllä noista mun "muutamasta" lankakilostani löytyy lisälankaa...) Perhostarrat riistettiin samantien käyttöön kuvan ottamisen jälkeen, ja karamellitkin ovat jo kovaa vauhtia katoamassa mahatautisen tytön suuhun (jaa, nyt ne näyttävätkin killuvan likan varpaanväleissä "kynsilakkana", onneksi on kerrankin puhtaat varpaat). Nämä pikkukarkit kelpaavat meidän nirsolle neidille!

Paketissa oli myös kortti (joka näkyykin kuvassa hyvin, vaikka en ensin uskonut sitä kuvaan saavani siedettävänä) ja Pikku Myy - käsipyyhe. Ja SE olikin nappiosuma! Meillä on kaksi samankokoista Finlaysonin pyyhettä (Muumipeikko esikoiselle ja Niiskuneiti tytölle) ja olen aina unohtanut kaupasta ostaa Sulkkuselle oman pyyhkeen. Ei tarvitse muistaa vast'edeskään.

Kiitos Muoriska!

1 Comments:

At 3:39 ip., Blogger muoriska said...

Ollos hyvä vain ;)

Ehkä sitä on jotain noidan vikaa.. vai selittääkö se että on itselläkin 3 lasta, kaksi rinsessaa ja se kuopusrinssi ;)

Toipumista !

 

Lähetä kommentti

<< Home