Sahramin solmut

keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Sairastuvalta

Viime viikolla neiti oli kipeänä, nyt nuorimmainen. Poika oli niin räkäinen, että ykäsi taas yöllä. Se on niin herkässä tuolla pikkuisella... Oma flunssani on pinnan alla piilossa, viikonloppuna ehkä sitten olen kipeä. Mies sairastuu kuitenkin heti perään ja on enemmän kipeä, niin se vaan menee. Esikoinen tuskin sairastuu, ei hänessä riitä elatusalustaa viruksille tai bakteereille...

Sain vihdoin maksettua jäsenmaksut kahteen yhdistykseen, joiden tarjoamista eduista olen nauttinut jo kauan. Neuleyhdistys Ullaan yritin liittyä jo alkusyksystä, mutta Hotmail katsoi parhaaksi sensuroida osan saamistani viesteistä. Nyt sain laitettua jäsenhakemuksen uudestaan, ja sain maksutiedotkin perille asti.
KÄPY ry:n eduista olen valitettavasti nauttinut jo jokusen vuoden, nyt otin itseäni niskasta kiinni ja liityin viralliseksi jäseneksi.

Tuulia on tehnyt aivan upean Louhi-takin. Olen mykistynyt.

Itselläni on menossa kokeilu, pikkuisen kanssa olikin tekemistä kun hääräsin langan kanssa, poika nyki jatkuvasti pitkät lankajuoksut solmuun...
Muuta en olekaan saanut aikaiseksi, eilen ompelin pari pyyhkeen ripustuslenkkiä ja liivinsuojat (fleesesisusta, paksua flanellia pintaan ja sisäpintaan t-paidasta pinta, unelmanpehmeää - enkä usko, että joku noin mukavan tuntuinen voi toimia) ja pehmusteen pinasänkyyn. Tai itseasiassa vain purin vanhan pehmusteen ja oikaisin sisällä pesussa myttääntyneet täytteet ja ompelin systeemin takaisin kasaan. Parin tunnin homma kaikkiaan, kun piti paapoa pikkuista ja vahtia isompia mukuloita tekemästä pahaa. Enpä ollut saanut sitäkään aikaiseksi ennemmin.
Ai niin, järjestelin kahteen kertaan lankojani! Löysin monta ihanaa aarretta, jotka olen kokonaan unohtanut.

Nyt mahtuu olohuoneen säilytysarkkuun jotain muuta - kaksi puuvillahuopaa puhelinpöydän tuolilta. Nyt siihen mahtuu taas jotain muuta... Saunasta sain vietyä pihalelut pois, lapset pesivät niitä maanantaina koko illan. Laitoinkin saunan lämpiämään, savu tosin pyrkii sisälle. Taitaa olla matalapainetta muuallakin kuin mielessä.

Huomiseksi pitäisi keksiä pikkukäsityö tytön tanssiin mukaan. Huppariin on tulossa jo huppu, joten sen systeemin mukaan raahaaminen ei innosta. Pipon alku ainakin löytyy tuolta jostain muovikassista (taitaa olla Keskisen reissulta koskemattomana), sukkia voisi aloittaa samaan sarjaan...

Kummipoikien joululahjat tuottavat päänvaivaa. Viime vuonna saatoin hyvällä omallatunnolla olla aikaansaamaton, mutta tänä jouluna se selitys ei ehkä oikein mene läpi.

Esikoinen löysi lelukirjasta mieleisensä pehmolelun . Minun pitäisi kuulemma OMMELLA sellainen, kaupasta ostettu ei kelpaisi... Ehkä kerrossängyn yläpetillä on hieman yksinäistä?

Tunnisteet:

1 Comments:

At 6:09 ip., Anonymous Anonyymi said...

Noissa "rumissa" pehmoleluissa on kyllä jotain todella herttaista. Ehkä neulottu olisi mieluisampi siksi, ettei halua kenelläkään olevan samanlaista?

 

Lähetä kommentti

<< Home