Sahramin solmut

lauantaina, joulukuuta 09, 2006

Mitvit?!

Aamulla mies herätti minut, hän käy pihalla ihmettelemässä.
Tällainen näky odotti siellä aamukuuden maissa, ei paha?

Kuva on valitettavan pimeä, koska yhdeksän aikaan aamullakin on vielä umpipimeää, ainakin kameran mielestä. Piilotin rekisterinumeron, omistaja varmaan tietää missä auto on, ja jos ei tiedä, niin poliisilta voi kysellä...

(mies ei ollut järin ihastunut herätyksestä pimeään, koska eilen hän oli joutunut koiran kanssa taas sellaiseen "olisinpa kotona enkä täällä sysipimeässä metsässä" tilanteeseen, kun koira oli heittänyt maihin ja kieltänytynyt kitisten jatkamasta matkaa ja lähtenyt vetämään takaisin kotia kohti kohtalaisen lujaa ravia - karhu tai ilves, ilmeisesti vain ilves, koska karhun lähellä koira ylensä hyppää syliin)

Joku valopää oli päättänyt ajaa autolla naapurin pellolle (meidän tontin kautta). Kuka täysijärkinen selvin päin autolla ajava haluaisi ajaa vieraitten ihmisten pihan läpi savipellolle ojan ylitse tavallisella matalalla maavaralla varustetulla farkulla?

Auto on tukevasti kiven päällä, toivottavsti oljypohja on kestänyt, koska ko. ojasta on suora yhteys tuonne Vanajaveteen.

Poliisiahan asia ei kiinnosta, koska kuskia ei ollut mailla eikä halmeilla (lähti toisella autolla pihastamme renkaat ulvoen kun mies pääsi pihalle asti) eikä autoa ole ilmoitttu varastetuksi. Hirvimiehiä kiinnosti enemmän kertomus koiran eilisestä käytöksestä, totesivat sitten turhaksi mennä metsään (ei siellä ole mitään sitten) ja lähtivät kotiin.

Kukaan ei ole vielä autoa tullut noutamaan, ehkä kuski odotelee selviämistään...

Myöhemmin:
Eipä näyttänyt kestävän autokuskin puuhat päivänvaloa, koska tulivat vasta neljän maissa (kun oli jo pimeää) kiskomaan autoa pellolta pois. Eipä onnistunut, olisin voinut kertoa jos olisivat käyneet päivänvalolla. Se on vedettävä pellon kautta pois ja mielellään vielä pellolta pois metsänreunan takaa, eikä tuosta mutkasta yrittää repiä tielle. Mutta, kyllä muakin v...taisi jos auto olisi jumiin jäänyt toisten ikkunan alle. (onneksi ei muuten ajanut pihaan ja altaaseen...)

Tunnisteet:

1 Comments:

At 11:18 ap., Blogger MysteryKnitter said...

Onneksi ei ajanut.

 

Lähetä kommentti

<< Home