Sahramin solmut

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Hääpäivä

Kohta lähdetään juhlistamaan hääpäivää ravintolaan. Ulos syömään. Esikoinen kiljui kuullessaan asiasta, että en varmasti lähde, mä en halua ulos. Suostui heti, kun sain naurultani kerrottua, että "ulos syömään" tarkoittaa ravintolaa.

Pitäisi etsiä sopivia vaatteitakin, ja samalla yritin kirjoitella yhdistyksen papereita valmiiksi illan kokousta varten. Ei oikein onnistunut taas, vein ne yhdistyksen paperit töihin, jotta saan rauhassa laittaa ne kuntoon. Unohdin koko jutun ja siellä ne nyt nököttävät laukussa työhuoneessani. Ja tasan tarkkaan en viikonloppuna käy niitä sieltä hakemassa, olkoot. PJ ei ollut kovin näreissään, naureskeli vain vahingoniloisena. Mokoma.

Neidin villasukat valmistuivat jo lauantaina aamupäivällä, olipas nopeaa kutoa sukat seiskaveikasta! Perussukat vahvistetulla kantalapulla, ohje jostain selkäytimestä, koko testattu neitin jalalla ekaa sukkaa kudottaessa. Omavärjättyä lankaa ei ollut riittävästi kokonaiseen sukkapariin, joten raidottelin sitten luonnonvalkoisen kanssa. Neiti tykkää - kukahan haluaisi päätellä langanpäät?


Punaista (ja nimenomaan tuota marjapuuron punaista) löytyy kyllä ihan omista kaapeista ihan tehdastekoisenakin, mutta halusin nyt kuitenkin testata elintarvikevärillä värjäämistä neitin väreilläkin, sinistähän yleensä värjään. Kuvittelin vyyhdenneeni tarpeeksi lankaa sukkiin, mutta neitille täytyykin kutoa yllättävän suuret sukat!

Seuraavaksi pitäisi saada loppuun GreenDay-liivi, mutta sijaistoimintona aloittelin taikajakkua HioHop-langasta. Saa nähdä minkälainen joukkueteltta tekeleestä tulee, en jaksanut etsiä seiskan pyöröjä ja suorilla puikoilla ei tuosta kappaleen leveydestä saa mitään tolkkua.

Viime aikoina meillä on käynyt aika usein näin:


Esikoinen simahtaa kesken kaiken milloin mihinkin. Luulin, että tuo olisi vain pikkulasten ominaisuus, mutta ehkä esikoinen vielä onkin pieni...

No, ei kai tässä auta muu kuin mennä kaivelemaan kaappeja ravintolareissua varten. Pitääköhän oikein silittää paitapusero?

Tänään on kulunut siis 35v siitä, kun vanhempani menivät naimisiin.

Tunnisteet: ,