Sahramin solmut

tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Äiti kävi shoppailemassa...

Joskus sitä haluaa palkita itsensä arkisen aherruksen jälkeen. Sain pääteltyä Muropaketin sukat (valmiina about 3kk... päättelyyn meni aikaa viisi minuuttia, jotka löhösin aurinkotuolissa sulatellen grilliherkkuja).
Sain valmiiksi myös viimeisimmän version PUL-taskuvaipasta.


Tässä versiossa etulipareet on oikaistu kokonaan. Näin olen päässyt kätevästi eroon kaarevien saumojen saumuroinnista, takalipareiden kaaret ovat laajempia, joten samaa ongelmaa ei siellä ole. Tämä malli istuu hyvin meidän Muropaketille, ja yhdistlmä (fleese+PUL) tuo mukavan ohuen ja notkean paktein. Saisinpa vain aikaiseksi ommeltua näitä enemmänkin. Uuden vaipan kirous iski taas tuon kanssa, heti ekalla kerralla poitsu väänsi tosi tuoksuvan kikkareläjän.
Mutta Project Spectrum-tuotos ihan selvästi!

Pehmeä tarra on taas ommeltu kahdesta kapeasta suikaleesta, viiden sentin pehmotarra alkaa olla loppu. Olen käyttänyt Eurokankaan tarranauhaa, se on minun käytössäni (satunnaisia 90 pesuja ja päsääntöisesti 60 pesuja) kestänyt useampia kymmeniä pesuja.
Piti sitten mennä Eurokankaaseen ostamaan lisää sitä pehmopuolta...


No niin, oikeanpuoleinen kasa on Eurokankaasta ostettuja. Näkyykö siinä viiden sentin tarranauhaa missään? No ei näy, ostokset maksoivat pauttiarallaa 18 euroa eikä ko. puljussa enää myydä viiden sentin levyistä tarranauhaa. Muropaketti esittelee euron poistonyyteissä olleita kapeita tarranauhan pätkiä, valkoista ja tummaa sinistä. Kahta kuviollista trikoota ostin (dinokangas menee esikoisen paitaan ja varmaan sitten kiusaan myös Muropakettia ja kummipoikia samanlaisilla paidoilla) ja ryppypuuvillan ostin muuten vaan, kun pala maksoi 1,34€.

Vasemmanpuoleinen kasa on sitten ostettu tehtaanmyymälästä, kävin ihan pikaisesti työmatkan varrella... Pinkki ja turkoosi kangas on mielenkiintoista kaksikerroksista kangasta, tuo harso kuulemma irtoaa pesussa, joten kannattaa saumata saumat huolellisesti. Ajattelin, että tuosta saisi lapsille ulkoiluhousuja, kun ne näyttävät olevan meillä niin hankalaa kokoa, että kauposta ei löydy. Ja sitäpaitsi sopivat väreiltään Project Spectrumiin.
Vaalea raidallinen puuvillasekoite ja harmaa mikrokuitukangas saavat muhia rauhassa jonkin aikaa, harmaasta teen ehkä kotihousut itselleni, kangas on ihanan pehmeää...
Ja NAPPEJA.
PALJON nappeja.
Kourakaupalla nappeja.

Eihän niitä löydy kotoa kuin vasta pari kiloa... No mutta kun siellä oli vyönsolkia ja vetoketjuja ja kuminauhaa ja hienoja nappeja...

Koko kasa maksoi 12 euroa.

Ostin myös 1,4kg kassleria, farkut ja kolme paitaa itselleni.

Hieman sijaistoimintojen makua hommassa, piti vääntää luentoa ja minä vaan kiertelin kauppoja. No, luento pidetty ja taas on vino pino kalvoja varalla, jos joku haluaisi kuulla samasta aiheesta jotain.

Tunnisteet: , ,