Sahramin solmut

perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Liikaa vapaa-aikaa

Eihän se niin voi olla. Jollakulla on vaan liian pitkät ruokatunnit.Koska en löytänyt itselleni tai lapsille mitään alennusmyynneistä, ostin sitten lohdutukseksi alelankoja. Etualalla on jo aiemmin ostettuja Fritids-lankoja. Niistä saanee hyviä patalappuja, jos en jaksakaan kutoa villahousuja ja tumppuja. Kuvittelen, että löydän kotoa muutaman kerän/vyyhdin noihin kirjaviin vapaalankoihin sointuvia värejä.
MiXat'it ostin värin vuoksi, Novitan Rusticassa on niin halju sininen. En tiedä, riittääkö puoli kiloa mihinkään, mutta lisääkään ei taida saada.
Pirkkalankaa nyt ostin ihan sen takia, että aina on hyvä olla perusvillalankaa neutraaleissa väreissä, etenkin tuo grafiitinharmaa varmaan löytää käyttönsä nopeasti.
Ja hahtuvakiekko nyt vaan kertakaikkiaan putosi niskaani lankakaupassa, eikä sitä nyt tietenkään voinut enää nostaa takaisin sinne katonrajaan, eihän?

Ihan rehellisesti voin sanoa, että olisipa lyhyemmät ruokatunnit. Tunnissa ehtii kyllä syödä hyvin, mutta joka päivälle ei pysty millään keksimään mitään järkevää ajankulutuspuuhaa. Toki töitä voi tehdä, mutta ei sitä aina viitsi työnantajalle ilmaiseksikaan urakoida. Kalliiksi tulee, sanon minä, vaikka alelankoja ovatkin.

Jäätelökioskista ostettu jäätelö maistui hyvälle, mutta aika kiskurihinta yhden pallon jäätelöstä otetaan, kaksi euroa. Kaksitoista markkaa ei olisi mennyt läpi!

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 7:05 ip., Blogger mammaliini said...

lääh mitä lankaostoksia! ihan liian pitkä ruokis tosiaan :D. ota käsityö mukaan ruokatunnin ajankuluksi...tulee äkkiä tehtyä ensi syksyn sukat lapsille.

mullon kanssa hankaluus aina alelankojen ostossa. puoli kiloa ei riitä mihinkään, ollaan niin isoja melkein kaikki. kilosta taas jää yli...

 
At 11:23 ap., Anonymous Anonyymi said...

Vastavierailulle tulin, kiitos kommentista. Juulilta ostamani lanka on todella aivan ihanaa, voiko sellaista ohjetta olla, johon tuon voisi "tuhlata".

 

Lähetä kommentti

<< Home