Sahramin solmut

lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Ollako vai eikä olla - kas siinä pulma

Mulla on ongelma. Mieshän pyysi jo jonkin aikaa sitten (hmmm... puoli vuotta?) itselleen Clint Eastwood-pontsoa, siis sellaista yksinkertaista hupamaista kaistaletta, jota spagettiwestereissä niiden yksinäisten ratsastajien päällä on. Laskeskelin siihen langankulutuksenkin, ja päädyin päätähuimaavaan lukuun 1,5-1,8kg huopuvaa villalankaa. Eihän mulla ole ikinä varaa ostaa sellaista määrää kerralla (huutaa sisäinen sulovilenini).

Viime kesäisen Asadon reissun jälkeen omistankin nyt yllättäen 1,1kg huopuvaa villalankaa miehelle sopivissa maanläheisissä ruskeissa, harmaissa ja vihreissä sävyissä. Muistuttaa olemukseltaan Fritidsgarnia, ja sitäkin löytyy yhteensopivissa väreissä varmaan vajaa kilo...

Eli en voisi nyt vedota ollenkaan siihen, että ei ole lankaa. Ja tuollainen puolentoista kilon vaje lankavarastooni nyt jopa ehkä näkyisikin jossain...

Mutta kas kummaa...


Jotenkin tuo hämärän rajamailla hiippaileva tekele ei lainkaan muistuta pontson alkua.

Ei kestä päivänvaloa tuollaiset touhut. Muropaketti on irtisanonut yhteistoimintasopimuksen villahoisujen kanssa, miksi ihmeessä sellaisten alku sitten kasvaa tuossa näppiksen vieressä, ihan salaa? Varmaan liian suuri ilmankosteus meillä?

Päänsärky on selvästi hermoperäistä. Hermot ei kestä, niin särkee... Lauantaiaamu, eikä yhtään särkylääkepilleriä.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 4:39 ip., Blogger mammaliini said...

siistei vaatteit olet ommellut. osta isompi pala huopaa, leikkaa reikä keskelle ja kas, siinon ukolle pontsonsa. kuka sellaista jaksaa kutoa, kysyn vaan?
teeksää sille sit keppihevosen kans :D

 
At 5:02 ip., Blogger Sahrami said...

Kai se pelkää joutuvansa ulkoruokintaan, niin loimi lämmittää mukavasti!

Mä olen ettinyt sopivaa huopakangastakin, mutta ei ole tullut vastaan. Se olikin oikeastaan ensimmäinen vaihtoehto, ja kudottu vasta varasuunnitelma, muttei tästä käpykylästä ole sopivaa villahuopaa löytynyt.

 

Lähetä kommentti

<< Home