Sahramin solmut

sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Step-sukat

Uskomatonta. Vihdoinkin sain ne anopille tarkoitetut sukat valmiiksi. Tosin eivät sitten mene minun anopilleni vaan miehen. Sukista tuli mukavan napakat omiin jalkoihini, joten tein kärkiin vähän ylimittaa (omiin sukkiini verrattuna). Äidilläni on hiukan hoikemmat mutta pidemmät jalat, näiden koko on nyt joku 36/37, joten hän saa sitten nämä.


Langanmenekki 49g, ja raitaneuroosista kärsiville ilosanoma: kerin välistä pois pätkän lankaa, jotta sain raidat täsmäämään. Ahisti, mutta ehkä saan sen 3g käytettyä joskus johonkin.
Silmukoita 54 ja puikot 3½, ehkä 3,75 olisi ollut vielä parempi, tuntui, että nuokin ovat turhan tiukkaa.

Anopille ei taas mahdu alle 39 sukat, joten ei kun luomaan lisää silmukoita. Tuo vaan olisi juuri hänelle sopiva väri, mutta en kertakaikkiaan halunnut enää purkaa kuudetta tai seitsemättä kertaa, lanka alkoi harsuuntua uhkaavasti. On kyllä tsoi vaihkea hahmottaa noin ohuesta langasta sopivaa kokoa, kun yleensä kutoo seiskaveikka-tyyppisestä.

Oppia ikä kaikki.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 9:41 ip., Blogger mammaliini said...

kyl mulla 60 silmukkaa mahtuu mun paksuihin kinttuihinkin :D. mää jouduin kans antamaan omat uudet sukkani pois, kun tarvittiin akuutisti lahjaa. nyt mullon ihan rumaa lankaa, siinä on punaista. kyl mää ne teen kerta aloitin, mutten kyllä ite pidä. paan jemmaan. jollei tyttäret nappaa.

sää olet ollut oikein ahkera ja aikaansaapa!!

 

Lähetä kommentti

<< Home