Sahramin solmut

tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Päätä seinään

On se kumma, ettei aikuinen ihminen opi virheistään sitten ollenkaan. Kolme päivää dedikseen ja mulla on edelleen paperihommat levällään. Torstai-perjaintaiyön varmaan teen yötä myöden päivityksiä, että saan raportoinnin kuntoon...
No, tuo nyt on ihan normaali paniikki, siitä viikko eteenpän on uusi dedis ja siihen mulla vasta tuleekin kiire, kun osa hommista on levällään vielä muiden ihmisten töiden vuoksi.
Mutta tää on tätä, joka vuosi tämä tulee vastaan jossain vaiheessa, jos ei ennen joulua niin sitten vuodenvaihteen jälkeen.

Toimistolla on muutenkin asiat levällään ja ihmiset toistensa kimpussa, joten en ole jaksanut näillä paperihommilla niin stressata itseäni. Kyllä ne tulee tehtyä. On noita tärkeämpiä asioitakin mietittävänä, elämän ja kuoleman kysymyksiä ja vähän helpompia mutta tärkeitä.

Ah, Muropaketti oli viime viikon kokonaisuudessaan hoidossa omassa hoitopaikassaan terveenä. Eilenkin oli, mutta päivän aikana oli hoitajan omat lapset tulleet kipeiksi - Mp on siis tänään ja huomenna varahoidossa.
Mulla hajoo pää.

Tunnisteet: ,