Sahramin solmut

keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Kotosalla

Esikoinen on sitkeästi sairastanut, huomenna ajattelin lykätä pojan kouluun. Eilen käytiin pikasesti kaupoilla, piti saada pojalle saappaat ja lenkkarit. Alku meni ihan hyvin, mutta puolen tunnin Citymarketissa kiertelyn jälkeen esikoinen jo törmäili hyllyihin ja kompasteli jalkoihinsa. Tänään olisi iltapäiväkerhon kanssa ollut urheiluhallilla olympialaiset - ei toivoakaan, että uskaltaisin tuota sinne laittaa. Huomenna saa mennä ehkä jo kouluun, jos ei mitään kummallista tule, mutta ip-kerhon jumppaan ei kyllä osallistu. Noo, luokalta oli eilen viisi poissa, ettei tuo nyt niin kummallista taaskaan ole, meillä ei sentään ole oksennustautia. Vielä.

Olen ahkeroinut saumurin ja ompelukoneen kanssa. Ensin surruttelin tusinan ruokarättejä harsusta flanellista (no, se tiivistyi hyvin pesussa eikä ollut ollenkaan niin harvaa enää), tarkoitus on käyttää noita talouspaperin sijaan ruokapöydässä lasten kanssa.

Samaa flanellia käytin mutamaan pesulappuun, ne tein kaksinkertaisina, toisella puolella on kuosicollege vuodelta...-89? Muistan tehneeni pikkusiskolleni tuosta collegepuvun.


Kuvassa ei ole kuin yksi PUL/Fleese-tasku, tein noita kaksi testatakseni kaavaa. Kaava on tehty alunperin neitin vauvanukeille... Samalla kaavalla ompelin myös flanelli/frotee sisätäyttövaipan, mutta sille kävi kas kummaa testivahinko... Jos muistan, kuvaan senkin kunhan olen pessyt sen.

Kaikki nuo ompelukset ovat sellaisia, jotka olisin voinut tehdä jo syksyllä, vaan empä uskaltanut.

Tunnisteet: , ,

8 Comments:

At 7:13 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hyvä idea nuo harsolaput ruokapöytään, täytyy itekin ommella.

 
At 11:03 ap., Anonymous Anonyymi said...

Moikka =)
Laitoin blogiini sähköpostiosoitteeni näkyville, pääsetkö sen kautta lähettämään postia?

 
At 11:43 ap., Anonymous Anonyymi said...

Moi =) Laitoin sinulle juuri sähköpostia, jossa on puhelinnumeroni. Jos saat sen, soita minulle. Sähköpostia sain sinulta sen verran, että kyselit puikoista. Vastasin siihen, sen jälkeen ei ole postia tullut.

 
At 11:49 ap., Anonymous Anonyymi said...

No voi, voi! En ole ehtinyt vähään aikaan lukemaan juuri mitään ja on koko vauvahomma mennyt ohi. Valtavat onnittelut. Ihanaa, kun vielä syntyy vauveleita.
Meilläkin pojan perheeseen odotetaan jo kolmatta ja ihmiset kauhistelevat.
Iloa ja jaksamista!

 
At 6:20 ip., Blogger muoriska said...

Hei,
minulla olisi muutama ( 2) pientä kestovaippaa.. kiinnostaako.. ja kaksi l-koon..

laita postia

muoriskaatgmailpistecom

 
At 10:16 ap., Blogger uhoava gnu said...

Onnittelut!

Ja noista kestoserveteistä kysymys: minkä kokoisia ompelit suurinpiirtein?

 
At 8:29 ip., Blogger Dick0369 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 
At 9:46 ap., Blogger 文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹

 

Lähetä kommentti

<< Home