Sahramin solmut

lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

Päivän saldo

Päivän saldo: neljät pissat pottaan, yhdet lattialle kun ei maltettu mennä vessaan vaan piti kuolata äidin popkornien perään.
USKOMATONTA!

Muropakettihan ei siis ole KERTAAKAAN aikaisemmin tehnyt mitään pottaan.

Huominen onkin sitten mielenkiintoinen päivä, mies lähtee mopoja ja autoja katselemaan American Car Show'hun ja minä jään näiden neljän kanssa tänne. Taidan tulla hulluksi. En siis voi nostella muita lapsia kuin pienintä, en pysty notkeisiin liikkeisiin ja nopeuttakin löytyy yhtä paljon kuin ryhävalaalla kuivalla maalla.
Onneksi sentään pää pysyy tahdissa mukana, lääkärien mielestä hb 83 oli "ihan hyvä arvo" enkä tarvinnut veritankkausta. No, jos lähtöarvokin oli 95, niin eipä siinä enää paljoa muutosta tunne... (rehellisyyden nimissä, hb nousi jo sairaalassa huimaan 86:een, että ei tässä ihan ilman happea kuljeta).

Käsityöosuus: Novitan bambusta on nyt kudottu liivinsuojat, saa nähdä miten toimivat. Laitoin pesuun ja huomenissa varmaan saan käyttööni. Kahdesta kerästä sain kolme lisäimua ja nuo liivinsuojat, jäljlle jäi toisestä kerästä ehkä 60cm pätkä, toinen kerä loppuikin montaa metriä aikaisemmin, mutta joka kerässähän on kaksi päätä.

Ja huippusuoritus, saumuroin trikoisen kantoliinan! Ostin jo joskus syksyllä pätkän ohutta kuviollista neulosta mielessä liinanteko. Harvinaisen nopeasti sain toteutettua, yleensä haudon noita vuosikausia.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 9:19 ap., Blogger muoriska said...

No niin on meilläkin kuopuksella joku herkkyys kausi pottaan.

Tuosta hempasta sen verran.. mullahan kerran oli jopa hb55, no en mää ollut menettänyt kuin 2 litraa verta ja saanut 6 pussia hemohessiä .. ja piti ennen kotiin lähtöä ottaa veritankkaus ( halloween yönä vielä) kun oli niin hontelo olo kun hb oli alle sadan. Mulla heiluu 130-160 akselilla.

 
At 1:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hienoa, että siellä sujuu. Ja hienosti Muropaketin pottailut sujuu, wau! Toivottavasti Oravanpoika viihtyy liinassa =)mmsteh

 
At 4:16 ip., Blogger Katja said...

Täällähän oli tapahtunut vaikka mitä! Hurjan paljon onnea pikku Oravanpojan syntymän johdosta! Ihana söpöliini:)

 

Lähetä kommentti

<< Home