Sahramin solmut

sunnuntaina, elokuuta 24, 2008

Kyllähän noita pesee, mutta koska ne kuivuu?

Tutulla kaavalla on mennyt taas hetki. Esikoinen oli perjantai-illan kuumeessa, samoin eilen mittari näytti 38 yläpuolisia lukuja. Tänään oli vain 37,3 joka miehen mittapuun mukaan on vielä kuumetta - minullahan normaalilämpö on 37,2... Yskä on aika rouhea.

Muropaketti on jopa jo syönyt tänään, aamulla meni pari kurkunviipaletta ja yksi haukkaus hapankorpusta, sitten myöhemmin suklaavanukasta. Äsken kelpasi jo jäätelö ja ruokakin loppujen lopuksi kelpasi kohtuudella. Poika on kyllä kärttyinen kuin mikä - ja herkkä kuin mimosan hipiä. Kielsin koskemasta puikkoihini, niin poika parkui taas kuin olisin vähintään antanut selkäsaunan. Yksi kärttyisyyden syy taitaa olla poskihammas, joka on puhkeamassa - tai sitten pojalla on paha ientulehdus, kun ien niin pullottaa...

Sinappituubi yskii, on kurja kuunnella, kun toinen kröhii naama punaisena. Amma kuitenkin maistuu hyvin ja poika on hyväntuulinen. En ole kovin huolissani. Tai siis ainahan ole huolissani, mutta en kovin huolissani.

Mutta, mies on kipeänä, mahataudissa taas vaihteeksi. Tooosi kiva, odotin viikonloppua ja aikuista seuraa kuin kuuta nousevaa, ja mitä sain? Kasan kiukkuisia kakaroita ja mököttävän miehen, joka kömpii välillä tukka pystyssä vessaan ja välillä takaisin vällyjen väliin. Tää on NIIIIIIN reilua.

Käsitöitäkin olen saanut tehtyä puikollisen silloin tällöin. Mieli on ollut niin maassa, ettei niistäkään ole tullut mitään. Löysin netistä Ikean sisustussuunnitteluohjelman, sillä olen leikkinyt sen mitä olen saanut rauhassa olla.

Mutta paljastuuhan se siitäkin, me emme mahdu tähän huusholliin. Tarpeeksi kun pyörittelin, sain olohuoneeseen mahtumaan kirjahyllyn verran hyllyjä ja television (nythän meillä ei ole olohuoneessa kuin vitriinikaappi ja pari matalaa lipastoa, ei kirjahyllyä). Tietokonepöytä joutunee evakkoon halliin, siitä siirretään naulakko pikkueteiseen lasten vaatteita ja reppuja varten.Isoon eteiseen ei mahdu mitään erityistä,yksi seinähän siellä on täynnä naulakkoja ja kenkähyllyjä. Siellä vaan ovet ovat niin leveitä, että ne syövät sen ison tilan pois.
Lastenhuoneeseen joutuu ahtamaan kirjoituspöydän, enkä oikein tiedä, onko se kovin järkevää. No, jos noilla Ikean kalusteilla saisi mentyä, niin eipä hintaakaan tulisi liikoja. Sielläkin on yksi seinä pois pelistä koska se on kaappiseinä. Lasten tietokone pöytineen jo joutuikin autotalliin - sitä pöytää kun ei voi kirjoituspöytänä käyttää.

Eipä ollut Ikeasta mielenpiristäjäksi, olo vain surkeutui entisestään.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 8:52 ip., Blogger Villasukka said...

Minä tiedän, että mulla on ihan liikaa tilaa (72 neliötä yhdelle ihmiselle ja kahdelle kissalle (tosin kissoillahan on tunnetusti yhdeksän henkeä?)), mutta silti haaveilen koko ajan jostain isommasta, tai laajennuksesta katolle (naapurit eivät ymmärrä). Kukahan sitten siivoaisi?

Milloinkahan koulussa alkaa syksyn eka flunssa-aalto?

 
At 7:21 ap., Anonymous Anonyymi said...

meillä sais tonttu käydä tapetoimassa. mua korpeaa nää rähjäiset seinät mutku ei viitsi eikä oo rahaa :P

Eräs

 

Lähetä kommentti

<< Home