Sahramin solmut

keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2010

Etenee

Viime viikonloppuna juhlittiin kaksivuotiasta. Ihana pikkupoika, puhalsi pontevasti kynttilät kakustaan ja sitten ne olisi pitänyt uudestaan sytyttää.

Ihan viime viikkoina on alkanut tulla sanoja, puhettahan on tullut jo vaikka kuinka kauan. Nyt poika tavoittelee sanoja muiden perässä. Ihana takajeejee on kasvanut jo aika pitkäksi, mutta meillähän ei tukkaa leikata ennenkuin lapsi itse haluaa. Eikä aina silloinkaan (neiti haluaisi ihan lyhyen tukan ja nyt se tukka on ristiselkään asti)

Juhlien piti olla kaksipäiväiset, mutta jouduttiin perumaan sunnuntailta vieraat. vesipumppu meni rikki, tai letku petti. Onneksi tuo mies on olltu aikoinaan töissä huoltomiehenä mielisairaalassa, joten hätäkorjaus onnistui ja nyt on jo letku vaihdettu kokonaan. Ensi viikonloppuna jatketaan juhlimistä, ja sitten seuraavana taas.
Saattaa iskeä taisteluväsymys tässä välissä.

Iltaisin ei oikein saa mitään tehtyä, kello on nytkin jälkeen kahdeksan, ja nyt olen päässyt siihen vaiheeseen, että voin rauhassa istua miettimään, että mitä seuraavaksi (pesukone ja tiskikone pitäisi molemmat täyttää ja pistää pyörimään). Enimmäkseen illat menevät esikoisen läksyjentekoa vahtiessa. En tee läksyjä, seuraan vain kauempaa tai lähempää, että ne tehdään. Ja siinä hommassa saattaa mennä koko ilta - ja jonain toisena iltana kaksinkertainen määrä läksyjä tehdään vartissa.
Pikkasen on tuulella käyvä tuo poika.

Tänään oli taas kahaus koulussakin, rehtori soitti ja kysyi, että mitähän pitäisi tehdä. Paukautin suoraan, että ei mulla ole kuin kaksi ideaa, joko pojan kanssa on sovitusti avustaja niillä hankalilla tunneilla tai sitten minä itse tulen sinne kouluun niiksi tunneiksi. Siinä vaiheessa rehtori alkoi hieman nikotella, että niin ei kai se ole mahdollista, että ehkä jotain keksitään.
Niin, ehkä olisi korkea aika kuulla herra erityisopettajan ideoitakin tähän ongelmaan.

Hamsterituotoksia ei ole esiteltäväksi asti, kudoin kyllä yhdet villasukat valmiiksi omaan käyttööni, mutta ne aloitin jo ajat sitten. sain ostettua uuden 80cm pyörön, Prymin pyöröissä onkin hassunhauska tummansininen letku. Se on ihan mukavan tuntuinen, tosin kasin puikot muuten ovat vähän tukevahkot minun makuuni.

Haisunäätä kiipesi syliin, taisin keksiä muutakin pestävää kuin pyykit ja tiskit.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 1:14 ip., Blogger Irena said...

Prymin pyöröt on ihan kivoja, Addin on kuitenkin ehdottomasti parhaimmistoa. Kyllä sujuu neuletakki vauhdilla.

Kohta pitäis löytää jostain sopivat napit, penkojaisista löytyi muutama paita josta napit otin kotona parempaan talteen, mutta ei sopivia tietenkään.

Tsemppiä hamsterineuleen valmiiksisaattoon!

 

Lähetä kommentti

<< Home