Sahramin solmut

lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Lomilla

Nyt lomaillaan. Ensin oli mies kolme päivää kotona nuorimmaisen räkäröhäkuumetaudin vuoksi, sitten minä kaksi päivää, kun kvartetti oli kokonaisuudessaan sairas. Ehdin juuri ja juri lounastaa paikkakunnan silmäätekevien kanssa ja tehdä pakolliset työt, kun oli jo pakko vaihtaa vuoroa.

Kaiken huipuksi Sinappituubi ykäsi eilen illalla. Tämän viikon synttärijuhlat on peruttu.
Onneksi sain ensi viikon ihan vuosilomaa. Kerrankin taidan saada pidettyä kaikki vuosilomani oikeana aikana, ettei tarvitse siirrellä tai menettää lomapäiviä.
Organisaatiomuutos töissä on aiheuttanut kaikenlaisia muutoksia. Oma esimieskin on vaihtunut, ja nykyinen (en tiedä sitten tulevaisuudesta, koska nyt on käytössä väliaikainen organisaatio) esimies on niin kiireinen, ettei ehdi vastata soittoihin, sähköposteihin eikä puhelinvastaajaviesteihin. Tekstiviestiä sentään välillä laittaa.Ei hyvä.
Alkuvuodesta iltaisin aika on mennyt lähinnä esikoista paimentaessa, läksyjen teko on taas niin vaikeaa. Ehkä tuo oppii lukiossa?
Jotain pientä olen saanut tehtyä. Novitan Laurasta huovutetut tossut itselleni (käyvät huopakalosseista pihalla pakkasilla), sisäkäyttöön tarkoitin.


Laura olisi mukavaa lankaa, mutta se oli taas näitä Novitan kausilankoja, ei enää saatavilla. Niin aina.

Maaliskuu kun on meillä juhlakuu, niin tällaisia on tullut tehtyä yhdessä lasten kanssa:


Sinappituubi innokkaana odottelee, koska pääsee puhaltamaan kynttilät. Ei ole tänä talvena paljon kynttilöitä sisällä poltettu, joku käy ne aina puhaltamassa...
Olen myös leiponut kuivakakkuja, kun vihdoin sain viime vuonna ostettua sen rengasvuuan. Tiikerikakkua tein ihan ekaa kertaa elämässäni, mutta en edelleenkään ole oikein sen ystävä. Pähkinäkakku oli namia, sen olisin voinut syödä yksin kokonaan.
Hamsterikuu on sujunut ihan suunnitelmien mukaisesti. En siis ole ostanut lankaa. Ennen hamsterikuutakin ostokset olivat vähissä. Ei siksi, etteikö lankakaupat olisi täynnä houkutuksia, vaan siksi,e ttei minulla kertakaikkiaan ole enää lainkaan varastotilaa, ei edes langalle!
Suunnittelin jopa hamsterityön itselleni, mitä en ennen ole tehnyt. Ja se on valmis!
Hihaton tunika, Landlord-langasta, josta on tullut suosikkini. Ja arvatkaapa mitä - langan valmistus on lopetettu.

Tunika on ihan omasta päästä, talvitakissani (siinä paremmassa) on avara kaula-aukko mutta kapeat hihat. Tässä on laaja kaulus muttei hihoja lainkaan. Väri ei ainakaan tässä kannettavan näytöllä tule oikeuksiinsa, mielestäni luonnossa tunika näyttää paljon valkoisemmalta, valokuvassa vihreä ja etenkin sininen hallitsevat. 544g.

Neuleblogeissakin juhlitaan, Marjutin blogi täyttää 7 vuotta. Onnea!

Tunnisteet: , , ,