Sahramin solmut

keskiviikkona, elokuuta 04, 2010

vesirokko

Sinappituubilla on vesirokko.
Kesäloma alkoi, ja pojalle tuli näppylät.
No, hyvä että nyt eikä esimerkiksi armeijaiässä.

Ihme, ettei ole pahempia vahinkoja sattunut, kun lapset tappelee keskenään. Eivät vaan tule toimeen. Kukaan. Sinappituubi puree, jokaisella isolla sisaruksella on hampaankuvat jossainpäin. Muropaketilla takapuolessa. Jee. Onneksi on loma ei tartte selitellä.

Oli kuuma. Niin kuuma, että ei jaksanut mitään. Töissä oli vielä kuumempi, tietokone väsy eikä toiminut. Mun pitäisi kuulemma saada usi kone, nykyinen on jo poistomallia muualla virastossa. No sepä kiva. Koskahan sitten saisin sen uuden?
Uuden kännykän jo sain, kun vanha ei enää toiminut.

Olen kutonut Sackboyta, Tai säkkipoikia, nyt jo toinen on työn alla. Itselleni väännän tunikaa, siitä tuli kummallinen, mutta kun netistä olen yrittänyt niitä tiirailla, niin kummallisia ne on kaikki. Pah.

Kuvia?
Pitäisi saada revittyä muistikortti pois kamerasta, kun kamera ei keskustele piuhan välityksellä läppärin kanssa. Ei jaksa.

Nyt on melkein kylmä, lapset haluaa uida 10x päivässä ja minun sietorajani veden lämpötilassa menee 23 asteessa. Nyt on 22. En tarkene, en. Nyt ne pomppii trampassa, paitsi Sinappituubi. Pikkuinen pelaa Sporea.

Tunnisteet: ,