Sahramin solmut

torstaina, kesäkuuta 23, 2011

Pakastin

Koittakaa arvata.


Onneksi autotallissa noita on 2 lisää.

Ja sähkötkin ovat olleet poikki vähän väliä, alkoi jo aamulla. Pakastin hajosi jo eilen.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 4:50 ip., Blogger Outi said...

Kuullostaisi siltä, että nyt olisi paras kutsua sähkömies tarkastamaan talon "nollaus" (kertoo sähkömies tuossa vieressä). Jossain voi olla katkos....

 
At 9:05 ap., Blogger Sahrami said...

Jääkaappi ja pakastin ovat samoissa kuorissa, eiköhän se jääkaapin kosahdus aiheuttanut tämän pakastimenkin hajoamisen.

Talomme on pitkän sähkölinjan päässä, ja noin 10v sitten Vattenfall vihdoin ja viimein virallisestikin tunnusti, että meillehän ne kaikki linjan virtapiikit iskevät... Siihen astihan virallinen selitys oli tuota "nollajohto irti" "lapset hajottaa" "talon maadoitus unohtunut tehdä".
Viime aikoina on esimerkiksi vaihdettu tuolla 8km päässä ilmajohtoja maakaapeleiksi, ja siihen liittyvät virta pois-virta päälle-kytkennät aiheuttavat meille virtapiikkejä.

Mutta lopullinen syy on kyllä se, että näiden koneiden ei pitäisi olla enää käytössä. Meillä pitäisi olla käytössä jo kokonaan uusi keittiö kokonaan uudessa rakennuksessa kokonaan uuden sähkätaulun kautta. Vaan eipä ole keittiössä kattoa, sähköjohdot on vedetty tolpan juureen ja tulevan sähkökaapin paikalle (sähkömies tulee muuten kohtapuoleen taas käymään ja hierotaan vähän sotasuunnitelmaa).

Saa nähdä, tuoko uusi kytkentäpaikka mitään muutosta, en usko, koska sama ylivirtaongelma on kaikilla linjan päässä olevilla.

 

Lähetä kommentti

<< Home