Sahramin solmut

tiistaina, lokakuuta 19, 2010

putki jatkuu

Kahdeksan viikkoa köhitty, kaksi antibioottikuuria. Kahta eri avaavaa lääkettä, jotka molemmat yrittää hukuttaa mut sisäkautta, en siis käytä kumpaakaan. Mä olisin tosi huono astmapotilas.

Lapsilla ollut tähän mennessä vain silmätulehdukset, korvatulehdukset ja yskänuhakuumeet. Ei mahatautia, esimerkiksi.

Esikoisella menee koulussa hyvin. Opettaja on fiksu ja esimerkiksi koulun keittäjä (keskuskeittiön pääemäntä) on mukava ja yhteistyöhaluinen, esikoisella on ikioma ruokalista. Ja hän SYÖ! No juu, annos mahtuu joskus ruokalusikkaan, mutta se on ruokalusikallinen enemmän sekin kuin ei mitään.

Nyt Neiti on kaiken pahan alku ja juuri ja syntipukkikin vielä, jokuhan sellainen aina pitää olla. Onneksi on syysloma, ja onneksi tai pahaksi onneksi on elämässä enemmänkin ressiä, niin en jaksa repiä peliverkkareitani koko ajan.
Mutta esimerkiksi se, että Neiti ei osannut lukea syyskuun puolivälissä, kun koulua oli ollut viisi viikkoa, josta neiti oli viikon sairaana kotona, oli erittäin huolestuttavaa. Että kun ei VIELÄ osaa lukea, ekaluokkalainen.
Miten muistaakseni ennen sentään odoteltiin jouluun asti ja sitten vielä kevääseen...?

Pikkusisko tulee huomenna hakemaan Muropaketin ja esikoisen hoiviinsa pariksi päiväksi. Mä saan sitten ihan oikeasti melkein vapaata, kun kotona on vain kaksi.

Tavoite syyslomalle: saada pestyä kaikki pyykit niin, että arjen voi aloittaa taas puhtaalta pyykkikorilta.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 6:13 ip., Blogger Irena said...

Voi, paranemista sinne itse kullekin. Ja toivottavasti ei tule sitä vatsatautia.

Nykyisin ilmeisesti pitäisi osata lukea jo kouluun mennessä.. Silloin kun minä menin ensimmäiselle, niin opeteltiin tavaamaan ensin - ja minä kun osasin jo lukea niin ai jotta oli tylsää x)..
Niin se maailma muuttuu, kaikkialle kiire.

 
At 8:05 ip., Anonymous Eija said...

Kyllähän se edelleen on koulujen opintosuunnitelmissa, että ekaluokan kevääseen mennessä opitaan lukemaan ja kirjoittamaan! Ei ole tältä planeetalta tyttösi opettaja...
Tsemppiä tautien kanssa!

 

Lähetä kommentti

<< Home