Sahramin solmut

maanantaina, marraskuuta 28, 2005

Pyykinpesua

Jo toinen koneellinen pyykkiä pyörimässä tänään. Laitoin koneeseen kaikki löytämäni välikausitakit, eiköhän joka tapauksessa tästä eteenpäin tartte enemmän talvitakeilla kulkea.

Esikoisen takki on keväällä toivottavasti jo pieni, se on tehty 100cm kaavoilla. Uutta en tee ennenkuin keväällä, kun täytyy nähdä, miten tuo kirppu kasvaa.
Kuopuksen takki menee kyllä keväällä, se on niin iso vielä. Mutta haalarit... Ehkä se iänikuinen Anttilasta halvalla ostettu haalari mahtuu keväällä, tuosta omatekemästä en tiedä. Täytyy laittaa jemmaan ja katsoa keväällä, miten käy. Kuopus on kuitenkin niin pieni, että haalari on tietyillä keleillä kaikkien käytännöllisin päällivaate.

Saan nuo vielä mahdutettua kuivumaan. Hankalaa, kun ei ole sisätiloissa niin isoa ylimääräsitä tilaa, että voisi vetää kunnon pyykkinarut. Ulkona sataa tihuttaa vettä, joten sinne on turhaa viedä vaatteita kuivumaan...

Kuivausrumpua meille ei tule. No, ei sille ole tilaakaan missään.

Tällä viikollapitäisi ehtiä käydä töissä, sihteeri on palannut maahan ja mulla olisi vino pino papereita hänelle...

Langat huutavat kilpaa kankaiden kanssa tuolta laatikoistaan. Niin hirveä kakofonia, ettei sinne voi mennä lainkaan... Olkoot sitten, kun eivät osaa pitää mölyjä mahassaan...