Sahramin solmut

sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Lisää

Digitv:stä näkyy Disney Channel muutaman päivän ilmaiseksi. Kiva koukutuskeino, ensin opetetaan mukuloille, että telkasta tulee jatkuvalla syötöllä katsottavaa, ja sitten se loppuu... Aivan taatusti saavat paljon tilaajia DC:lle ensi viikolla, etenkin jos nämä kylmät sateiset kelit jatkuvat.

Viimeksi esittelemäni haalariin käytettyä kangasta on enemmänkin. Tällainen oli mielessäni, kun sen kankaan ostin:Yritin ottaa kunnon kuvaa mekosta neidin päällä, mutta tämä on paras... Mikähän siinä on, että kun kaivaa kameran esiin, niin alkaa hirmuinen poseeraaminen.

No joka tapauksessa, tuossa mekossa on käytetty koko painokuvion korkeus. Mekko itsessään on ihan perusmallia, trikookaitaleella huolittelin pään- ja kädentiet, helman saumuroin lieputtamaan.

Mekko sai seurakseen vielä paidankin:Ihan perus t-paita, helmat ja hihansuut röyhelöllä. Tämä oli harjoituskappale kummipojan paitaa varten. (kummallista, tässä bloggerissa paidan helma näyttää ihan vinolta, mutta kyllä se on suora, ja kukkarivi menee ihan suoraan helmassakin)


Ompelin kummipojalle paidan, ja koska se oli niin kiva, niin ompelin sitten meidän pikkuvauvalle samanlaisen.
Ostin apinakankaan seuraksi farkkukangasta, tarkoitus oli ommella kummipojalle shortsipuku. No, aika loppui kesken, eihän näillä keleillä farkkukangas kuivu millään yhdessä yössä...
Eikä nyt kyllä ole mitkään shortsikelitkään. Pistin paketin shortsioptiolla sitten eteenpäin, ompelen ne shortsit, kunhan ehdin.

Tuon kaiken tein perjantai-iltapäivän ja lauantaiaamupäivän välisenä aikana. Piirsin kaavat (en todellakaan osaa leikata kankaita vapaalla kädellä), leikkasin kankaat ja ompelin. Samalla muistin se, miksi pidän trikoon saumuroinnista... Niin helppoa ja nopeaa...

Kukahan puhdistaisi ja öljyäisi saumurin?

3 Comments:

At 9:52 ap., Blogger Ziina said...

mie en löytänyt sitä disneytä millään, harmittaa. jos on kiire saada kuivaksi joku pieni kangaspala niin voisi ajatella että leikkaa juuri tarpeeksi ison kappaleen ja silittää sen kuivaksi, sitten pääsisi nopeasti töihin.

 
At 10:19 ap., Blogger mammaliini said...

ziinalle, disney näkyy vain antennitalouksissa kuulemma.

toi kangas on kyllä ihkua, siitä saa tosi suloisia vaatteita!

 
At 4:53 ip., Blogger AnneM said...

kivoja vaatteita olet tehnyt. Mietin sitä soseasiaa sillä, että ostin yhden kaupan "lopettajaisista" Hippin luomuruokia todella halvalla, ja niiden hinta jäi halvemmaksi kuin omatekemä ;) Meillä onneksi kelpaa jotkut kaupan ruoat, aina kun en ehdi tekemään.... Mutta innolla odotan syksyä, kun saa omista kasviksista tehdä!

 

Lähetä kommentti

<< Home