Sahramin solmut

perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Hampaatonta touhua

Esikoiselta irtosi ensimmäinen maitohammas eilen hoidossa! Voi että, minun pieni piiperöiseni on kasvanut jo NOIN suureksi... Pitäisiköhän vihjata hammaskeijusta, eilen ei muistanut koko asiaa. Tai no, eipä poika taida taruolentoihin uskoa (ei edes joulupukkiin oikeasti) mutta kyllä silti noita uskomuksia aina käyttää omaksi hyväkseen.

Pikkuinen on kipeänä, lääkärin mukaan korvat punottavat ja kaipaavat tuuletusta. Hoitona räkäisen nenän auki pitoa ja suppoja, jos kuume nousee tai lapsonen on kovin kipeä.

Ensi viikko meneekin hoitoonmenon opettelussa, toivottavasti tauti talttuu ennen sitä. Otinkin vapaapäiviä tähän alkuun, että saan rauhassa tutustuttaa vauvani hoitajaan ja hoitopaikkaan.

Saumurinkin sain kiikutettua huoltoon. En millään haluaisi luopua tuosta nykyisestä, vaikka se pitääkin hirveää meteliä ja painaa kuin synti. Meteli toivottavasti katoaa huollossa ja paino on vaan eduksi, saa kunnolla pontta saumuroinnille, kun valurautarunko toimii tukena.
Huoltomies nyökkäili, että juu, ei kannata tuollaista vaihtaa mihinkään, saa vastaavanlaatuiseen saumuriin upottaa suuren summan rahaa jos uuden ostaisi.
Toivon, että huollosta tulee hieman hiljaisempi ja tasaisemmin tikuttava kone, hinnalla ei niin väliä. Menin onneton muuten sanomaan ääneenkin, että saa maksaa paljonkin, osat saa vaihtaa mitä tarvitsee, kunhan saan aarteeni kunnossa takaisin... Että ihan kympeillä en taida selvitä?

Kissanhiiri on kuulemma saanut kovaa kyytiä. Se on tapettu useampaankin kertaan, onneksi tango/naturgarn-yhdistelmä on kestävää laatua... Täytyykin mennä huomenna tuonne pellon toiseen laitaan kissiä katsomaan.

Pikkusiskolle kudoin/virkkasin verkkopontson Hippystä, kaverille täytyy väsätä samanlainen harmaasävyisestä HipHopista. Keskisten reissulla pääsin esittelemään omaa pontsoani (joka sitten lämmitti välillä muitakin kuin minua) ja elvistelemään kutomisvauhdillani: sain valmiiksi vauvan sukat ja matkalla aloitettu pikkuveljen pipo edistyi liki päälakikavennuksiin asti. Nyt se onkin jo valmis, mutta lisää hommaahan olisi tiedossa.

1 Comments:

At 5:00 ip., Blogger mammaliini said...

kai teillä hammaskeiju käy :D. hesassa anttilassa ois hippy ollut tänään puoleen hintaan. eikä kukaan ollut menossa sinne. voi itku.

 

Lähetä kommentti

<< Home