Sahramin solmut

lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Valmis

Uskomatonta!
Sain neidin villasukat valmiiksi! Päättelin jopa langanpäät samalta istumalta, ja neiti heti koekäytti sukkia. Kuten arvata saattaa, Nalle kutitti jaloissa. Mutta, noita onkin tarkoitus käyttää sukkahousujen ja nilkkasukkien päällä, eikä ne enää siitä läpi kutita (neiti ei ole niitä herkkähipiäisimpiä). Todistusaineisto paljastaa jotain muutakin...Kiertelin ruokatuntini kuluksi tas kauppoja. Ei, alennusmyynneistä ei löydy mulle mitään. Harmittaa ihan, tarvitsisin housuja ja jakkuja (jakkupukua en vielä halua ostaa...) mutta eipä niitä taas löydy.

Mutta jotain on, mihin voi aina luottaa. Lankaa löytyy. Sohvi on jo vanha tuttavuus, se huovuttuu nätisti ja sitä on helppo kutoa, ajattelin testata värjäystä näillä luonnonvalkoisilla langoilla.
Ullteppegarn (gjestalin lankoja) on uusi tuttavuus, tulkitsin sen vyötettä niin, että lanka huovuttuisi. Väri on tosi hyvä, enemmän lilaa mitä kuvasta näkyy. Tove änkesi mukaan (vanha tuttu, tästä voisi tulla vaikka vaippahousuja tai huovutettuja tumppuja).
Varsinainen löytö on tuossa erillisessä muovipussissa. Merino-Woolia kolmea väriä. Ostin kaikki kaksi kerää harmaata, viisi kerää kirkkaan valkoista ja neljä kerää tummansinistä. Tosi tummansinistä...

Ajattelin kutoa miehelle Woolista kaulaliinan, se on ainakin nyt saanut hyväksynnän, että ei kutita. Jaksaisiko sitä luoda muutama sata silmukkaa ja kutoa poikittain...

Telkasta tulee Iron Chef ja Sulkkunen on räkätaudissa, taitaa olla kuumettakin. että tällaista.

Tunnisteet: