Sahramin solmut

perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Työn alla

Olen saanut kerättyä kasaan hommia, joita pitäisi tässä lähiaikoina saada tehtyä. Akuutein on ehkä tytön mekko. Aloitin sen kaksi, ei kun kolme vuotta sitten (vai muistaako joku, koska Lammyjä oli Anttilassa tarjousmyynnissä?). Mekko mahtuu vielä neitille, mutta ei kovin kauaa.
Ihan omaa suunnittelua, ja sen kyllä huomaa. Pörröreunukset lörpottää, olisi pitänyt malttaa kaventaa silmukoita. Tästä aloitan.

Toinen ikuisuustyö on kai aloitettu vielä aikaisemmin kuin tuo mekko, mutta ei paljon siitäkään puutu, kaulus pitäisi kutoa uudestaan (joustinneuletta vai helmineuletta - vai ainaoikein...) ja eteen ommella vetoketju. Koitin takkia päälleni ja olin ihan yllättynyt, että sehän on ihan hyvä.Tässä on pötköpiponi - valitettavasti käytössäni ei ole innokkaita kuvausavustajia, oli pakko lopulta kelpuuttaa tämä kuva (parikymmentä meni harjoittelun piikkiin).

Jäljelle jääneestä Jengasta aloitin kaverilleni samanlaista pipoa. Lanka riitti korvaläppiin ja muutamaan kerrokseen. Saa nähdä, saanko uutta lankaa vai tuleeko tästä lankakerä.