Sahramin solmut

keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Maaninen lankahamsteri

Korjaus: Nalle-kerässä onkin lankaa 150g eikä 100g, kuten olen koko ajan laskenut. Tämä tietää sitä, että olen laskenut lankavarastoni painoa alamittaiseksi... Ehkä puolen kilon verran? Korjasin tähän kirjoitukseen ostamani lankamäärän oikeaksi.

Huomenna on helmikuu, ja Lankahamsterit -tempaus alkaa. Minä TODELLAKIN tarvitsen sitä.

Miksi?
Nämä langat ostin tänään. "Vain" 1500g ja laatulankoja, tai ainakaan yhtään novitalaista lankaa ei ole mukana. Tovea (Sandnesgarn, 100% villaa) 900g ja 600g Sport-lankaa (FalkGarn, 70%villa30%polyamidi).
Nämä ovat eiliseltä ostoskierrokselta (ylin ja oikeanpuolinen laatikko) 2250g Novitaa (kuvasta puuttuu grafitinharmaa Ainokerä ja yksi Julia on piilossa muiden lankojen takana.
Vasemmanpuoleinen laatikko on Citymarketissa käynnin tulos, siitä on aikaa jo pari viikkoa. 3 Foxia, kerä oranssia Ainoa, kerä kirkkaanvihreää 7v (jos tämä olisi punaista niin tämä olisi aniliininpunainen), kaksi tummansinistä Nallea ja neljä kerää ruskeaa Huopasta. Ja kaksi mustaa Teddykerää.1450g novitaa.

Taidan jättää puolustuspuheenvuoron väliin.

Seuraavaksi esittelen vähän vanhempaa varastoa, tämä on perintöUfo anopilta ja miehen siskolta:

Lanka on vähintäänkin 40v vanhaa. En tiedä, mitä anoppi langasta on yrittänyt, miehen sisko kutoi mikrosortseja... Jäivät kesken ja purin ne sittemmin, kun sain tekeleen ja loppulangat haltuuni. Aloitin neulepuseron tekoa, mutta lanka loppui kesken ja mallikin (omasta päästä) oli kökkö. Purin siis taas. Löysin jostan Suuri Käsityökerho-lehdestä tuon mallivirkkuun, malli taas on omasta päästäni. Lankaa ei ole enempää, voisin keksiä jotain päänteille ja eteen. Nyt kun katson tuota työtä, niin olen ihan yllättynyt, jälki on ihan siedettävää eikä mallikaan nyt NIIN kamala ole... Ehkä tuosta saisi kesäksi jotain?

Työn alla on edelleen Green Day, niskapuolelta puuttuu vielä pätkä, samoin toisen etukappaleen suikale puuttuu. Ja resorit tietysti. Voiton puolella kuitenkin taidan olla, haluaisin saada jo tuon valmiiksi, koska ainakin tässä vaiheessa se vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta tekeleeltä.
Ja sitäpaitsi pikkusiskoni näki ohjeen ja kuvan alkuperäisestä liivistä ja kehui sen ihan spontaanisti hyvännäköiseksi!

Tunnisteet:

1 Comments:

At 12:01 ip., Blogger MysteryKnitter said...

Ainakin sulla on nyt ryhmä emännöitävänä. Ja kyllä me pärjätään, älä hermoile. Siis tuolla ykkösissä. Ja hyvinhän sulla sen valkosen langan kaa näyttää menevän. Sievää jälkeä virkkaat.

 

Lähetä kommentti

<< Home