Sahramin solmut

tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Kiirettä

Elän näitä ruuhkavuosia. Lapset ovat pieniä ja töissä pitää käydä... Tuntuu, ettei viikonloppunakaan pääse lepäämään, kun aina pitäisi tehdä jotain. Nytkin lauantai meni kauppareissussa (ja Lintusten synttärireissussa) ja loppupäivä menikin ruuanlaiton ja saunanlämmityksen merkeissä. Sunnuntain köhin ja tuhisin pikaflunssassa (kastuin viime viikolla litimäräksi, kengät kuivuivat kolme päivää!) ja siinähän sekin lepopäivä sitten meni.

Töissä on kiirettä, tämän vuoden suunnitelmat ovat yhä kesken ja pikkunilkkina joudun sotkeentumaan asioihin, joihin en haluaisi edes ottaa kantaa. Aanelossaastetta on taas syntynyt ahkerasti, saisinpa vielä työtkin tehtyä...

Ihmetelin tässä päivänä eräänä, että kumma kun tilillä on rahaa. No, tänään muistin, että enpä ole tainnut joulun jälkeen laskujakaan maksella, että kyllä sitä rahaa varmaan pitäisikin tililtä löytyä.

Kissi on syönyt kiltisti lääkkeensä ja kävelee jo kohtalaisen hyvin. Jalka ei taida enää olla kipeä, mutta koska ulkona on pakkasta, kissa muistaa aina ontua, kun kävelee ulko-oven ohitse.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 7:47 ip., Anonymous villasukka said...

Voi kisua! Mulla oli ennen norjalainen metsäkissa, jonka siis pitäisi tykätä ulkoilusta. Tykkäsihän se, mutta vain lumettomalla ja pakkasettomalla kelillä :)

 
At 8:27 ip., Anonymous ira said...

Hei taas.. Niinhän se on, että kun lapset on pieniä on hommaakin Paljon. Kuitenkin lapset kasvaa ja me huokailllaan - mitä tehtäs? ä;)
Toivottavasti paranit myös kokonaan tuosta pikaflunssasta.
Mikli ymmärsin oikein-sinulla on varmaan ollut viikonloppuna myös tunteet pinnassa. Jaksamista lintusten äidille *halaa*

 

Lähetä kommentti

<< Home