Sahramin solmut

perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Onks pakko jos ei taho?

Nyt on kyllä niin matalapainetta, että harmaa tunkee jo korvistakin ulos. Lakimies lupasi, että postista tulee p....paketti, odotan tosi innoissani juu. Lakimies on yksi pomoistani.
Työkaveri joutui toisenlaiseen myllytykseen, pääsee vielä telkkariin tuolla menolla (lähti raukka karkuun soivia puhelimia, ja nyt mun pitäisi vastata - ohjaan ne soittamaan kännykkään...)

Autot ovat niin kuraisia, että jos vahingossa kävelee kadulla ohitse, niin käsveska muuttuu ruskeanharmaaksi. Oma auto on vielä kuraisempi, kurakerrosta ei tartte mitata milleissä, senttejä löytyy.
Lapset ne vasta kuraisia onkin. Ostin esikoiselle toisen haalarin ja molemmille isommille saappaita, että pärjätään. Pakko olla kierroksessa kahdet haalarit ja saappaat, koska yön aikana ne eivät ehdi pesun jäljiltä kuivua - ja saappaitakin on välillä pakko huuhtoa sisäpuolelta...
Esikoinen oli eilen pipoa myöden mutainen, neitin hatussa oli vain pari kuratäplää. Jippii.
Muropaketin hoitotädin pihassa on vieläkin lunta, ihanaa! Pikkuinen on siis puhdas, kun haen hänet hoidosta!

Yhtä asiaa en tajua; miten toiset vanhemmat voivat tuosta vaan nostaa mukulat hiekkakasalta suoraan autoon kuravaatteissaan (siis kuraisissa kuravaatteissa)? Mä en pysty, mun on pakko joko putsata vermeet (ei onnistu) tai riisua mukulat haalareista ja saappaista (autossahan on lämmin, kun olen pitkän matkan jo siinä vaiheessa ajanut).

Täytyy varmaan käydä ruokiksella ostamassa Beroccaa, tabut ovat olleet lopussa jo jonkin aikaa. Ehkä tää blues johtuukin siitä. Tai ehkä siitä, että pikkuveljen pelastama kissi on huonossa kunnossa. Nätti kuin mikä mutta niin kovia kokenut. Vaikka en ole kissiä nähnyt kuin kuvissa, niin olen nähnyt elämänhalun palautuvan sen silmiin. Mutta se ei aina riitä.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 8:58 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kiitti hahtuvaimu-ideasta, tulee vastasuudessa käyttöön. Lueskelin tätä blogias ja olin ihan ihmeissäni kunnes tajusin et Muropaketti onkin sun laps! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home