Sahramin solmut

perjantaina, elokuuta 31, 2007

Laiska töitään luettelee

Juu, työt on alkaneet. Sen huomaa, kotona ja töissä.

Ainoa hyvä juttu on, että esikoisella menee koulussa loistavasti (nyt vasta huomaan, kuinka paljon asia huolestutti ja huolestuttaa toki vieläkin), ja Muropaketti ja neiti ovat viihtyneet taas omissa hoitopaikoissaan hienosti.

Olin poissa töistä kolme viikkoa, ja kävin pari kertaa tyhjentämässä sähköpostia, ja silti meni kolme päivää pelkkien sähköpostien selvittelyssä. Kivaa, not. Tänäänkin vielä oli vastaamatta johonkin - minulta on turha odottaa vastausta viiden minuutin kuluessa...
Ehkä hommat olisivat sujuneet nopeammin, jos olisin ehtinyt olla toimistolla edes pari päivää kokonaan. Elämän ja kuoleman kysymyksiä kun pohtii, niin pitäisi olla edes pieni hetki rauhallista aikaa, ettei tule virheitä.
No, sainhan laitettua matkalaskunkin taas menemään - sehän tietää aina vähän rahaa.

Kävin Riihimäelläkin kääntymässä, ja karavaanin risteyksessä muistin, että Asadossakin olisi varmaan vielä lankaa (vaikka myyjä luottavaisesti uskoi, että he myyvät kaiken parissa viikossa...) ja SeijaP Heimolasta esittelikin uusia saaliitaan... Muistelin kuitenkin, että heillä ei käy kuin käteinen, eikä Ottomaattia nyt sitten näkynyt juuri sillä hetkellä missään. Säästyipähän nekin rahat parempaan tuhlaukseen.

Kasvimaalla pitäisi kovaa vauhtia varautua syyshalloihin, tai pakkasiin. Kahtena yönä on jo halloja ollut, vielä ei näy vahinkoja, ehdin juuri ja juuri heittää harsot päälle (ja Muropaketti kiljui koko ajan puntissa kiinni, ellei ollut survomassa kurkunvarsia...) No, nyt on ainakin haalittu säilöntäaineet (sokeria, suolaa, Hilloxia), purkkeja olisi vaan kiva löytää jostain.

Uunissa paistuu makkara, eiköhän tämä tästä taas.

Tunnisteet: , ,