Sahramin solmut

sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Kotihengettären huippuhetkiä

Esikoisella on ruoka alkanut pysyä sisälllä. Kun vain söisi jotain. Tai edes joisi.

No, muu perhe on vielä kunnossa. Ajattelin tehdä makaroonilaatikkoa. Joo. Ensimmäinen ongelma, mulla ei ollut yhtään kattilaa puhtaana, että olisin voinut keittää ne makaroonit (no se nyt johtui siitä, että tein eilen puuroa ja muussia ja vielä palapaistia tai siis lihakastiketta padassa). No, ei se mitään. Netistähän löytyy näppärästi ohje raaoista makarooneista tehtyyn laatokkoon. jauhelihan paistinpannulle ja kaapille hakemaan makarooneja.

Paitsi ettei niitä ole. Koko huushollista ei löydy kuin kourallinen unkarilaisia kärpäsentoukkaa muistuttavia makarooneja, ja niisät ei kyllä laatikkoa aikaiseksi saa. Voi ruma sana ja suunnitelman tarkistus.

Riisiä onneksi löytyy aina, se vaan, että sitten piti tiskata kattila riisiä varten. Risottoa, jota esikoinen ei suostunut maistamaankaan (mä halusin makaroonilaatikkoa!!!), mutta yllättävän hyvää, kun ottaa huomioon, miten katkeralla mielellä se tehtiin.

Lohdukkeeksi saumuroin pari Eurokankaan alelaarista löytynyttä froteesuikaletta imuiksi Muropaketille vaippoihin. Muutama ihan yksinkertainen neliötä muistuttava suorakaide (mä mitään mittaile...) ja lopuista sitten kolminkertaisia pötköjä. Ne sentään onnistuivat juuri siten kuin ajattelinkin.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 7:02 ip., Blogger mammaliini said...

mää olen järkyttynyt: ei puhtaita kattiloita, ei makaroonia... :O. hyvä et yks alkaa parantuu ennen ku seuraavat sairastuu :D

 
At 12:48 ip., Anonymous Anonyymi said...

Toivottavasti yrjötystauti häipyy nopsaan. Meil on tänään makaroonilootaa =)

 

Lähetä kommentti

<< Home